MobiiliBlogin videolla: Nokia N9

Odotettu videokatsaus Nokian MeeGo-pohjaiseen N9-puhelimeen on vihdoin täällä. Reilun 11 minuutin mittaisella videolla teemme laajan katsauksen Nokia N9:n Harmattan-käyttöliittymään, sovelluksiin ja laitteen kehuttuun rakenteeseen.

Ennen videoon siirtymistä kerrataan vielä Nokian MeeGo-puhelimen keskeisimmät ominaisuudet. Puhelimen etualaa hallitsee 3,9 tuuman kosketusnäyttö, joka yltää 854 x 480 pikselin tarkkuuteen. Takana koreilee kahdeksan megapikselin kamera Carl Zeiss -optiikalla sekä LED-kaksoissalamalla. Tehopuolesta vastaavat gigahertsin ARM Cortex-A8 -suoritin, gigatavu RAM-muistia ja PowerVR SGX530 -grafiikkapiiri. Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat HSDPA, HSUPA, WiFi b/g/n, A-GPS, Bluetooth 2.1, NFC, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja 16 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Nyt nähtävän esittelyn lisäksi muistathan katsastaa myös Nokia N9:n NFC-toimintoa käsittelevän videomme.

3 kommenttia

  1. Kansioiden puute on kyllä ikävä homma, mutta huhut kuuluvat, että PR1.2 päivityksessä tulee tuki kansioille. 🙂

Kommentointi on suljettu!