Kokeile Windows Phonea Android- ja iPhone-puhelimilla

Kiinnostaako Windows Phone? Siinä tapauksessa kannattanee astella lähimpään puhelinkauppaa ja testata Microsoftin uusimmalla mobiilialustalla varustettuja älypuhelimia. Jos kuitenkin haluaa kokeilla Windows Phonea heti, voi sen tehdä nyt selainpohjaisella sovelluksella, joka toimii Android– ja iPhone-puhelimissa.

Microsoft on kasannut verkkoon demon, joka löytyy osoitteesta http://aka.ms/wpdemo. Se mahdollistaa pintapuolisen tutustumisen alustan Metro UX -käyttöliittymään, joka eroaa merkittävästi markkinoiden muusta tarjonnasta.

Lähteet: Mr. Windows Phone Finland & My Nokia Blog

4 kommenttia

  1. Eipä taida olla Symbianiin, miksi luotan Nokiaan?=O

    Joo, Windows kiinnostaa, mutta vain Nokian tekemänä=D

  2. Demo ei futaa Operalla eikä Androidin vakioselaimella LG:n Optimus X2:ssa.

  3. No eipä tuo nyt iphone 3gs:llä ihan surkeeltakaan vaikuta 🙂 Pientä lagia oli havaittavissa välillä, mutta johtuuko sitten puhelimesta vai netin nopeudesta (2mb) :p Kuitenkin, vois käydä kaupassa testailemassa oikeita windows luureja.

Kommentointi on suljettu!