Samsungin kiinaluurissa on tuplaydinsuoritin, tuplanäyttö ja tupla-SIM

Simpukkapuhelimet eivät ole olleet muotia enää vuosiin, mutta aina silloin tällöin niitä edelleen nähdään markkinoilla. Kiinnostusta herättävät eritoten huippuominaisuuksin varustetut simpukat, joihin korealaisen Samsungin uusi SCH-W999:n voidaan lukea. Se on kiinan markkinoille julkaistu uutuus, joka nähdään kaupoissa China Telecom -operaattorin valikoimissa ensi vuoden aikana.

Samsungin uutuudessa on monta ”tuplaa.” Siitä löytyy 1,2 gigahertsin tuplaydinsuoritin, kaksi 3,5 tuuman Super AMOLED -kosketuspaneelia (800 x 480 pikseliä) ja kaksi SIM-korttipaikkaa. Kannessa sijaitsevan näytön ansiosta laitetta voi käyttää kantta avaamatta perinteisen kosketusnäyttöpuhelimen tavoin.

Puhelimen ohjelmiston sydämen muodostaa Android 2.3, jonka päällä on Samsungille ominainen TouchWiz-käyttöliittymä. Simpukan muita ominaisuuksia ovat ainakin Bluetooth 3.0, WiFi ja viiden megapikselin kamera.

Joka miehen tai naisen puhelin W999 ei missään tapauksessa ole, sillä sen hinta tulee todennäköisesti kohoamaan yli 1000 dollariin. Uutukaisen edeltäjän lähtöhinta on nimittäin reilut 1400 dollaria.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. Tällaisen voi tehdä itsekin. Tarvitsee vain esimerkiksi kaksi Samsung Galaxy S puhelinta ja pikaliimaa.

  2. Toivottavasti tämä omalta osaltaan nakertaa Nokian markkinaosuutta halpaluurien saralla.

  3. Jos hinta on kilpailukykyinen,niin varmasti nakertaa Nokian myyntiosuuksia!.

Kommentointi on suljettu!