Samsungilta taulutietokone Windowsilla: Slate PC

Samsungin tablet-mallisto laajentuu uudella jäsenellä. Yhtiö kertoi tänään tuovansa vuoden 2012 tammikuussa markkinoille Slate PC -taulutietokoneen, joka perustuu kotitietokoneista tuttuun Windows 7 -käyttöjärjestelmään. Se on suunnattu eritoten yrityskäyttöön, jossa vaaditaan Windowsin monipuolisia ominaisuuksia ja laajaa sovellustarjontaa sekä tehokasta rautaa.

Tablettitietokoneet ovat nyt saaneet älykästä seuraa IT-puolelta. Samsung panostaa voimakkaasti yrityssektoriin ja tuo markkinoille uuden Samsung Slate PC:n, joka vahvistaa liikkuvaan työympäristöön tarkoitettujen tuotteiden valikoimaa”, kommentoi Samsungin Suomen IT-tuotealueen myyntipäällikkö Ossi Luoma.

Samsung Slate PC:ssä on sisäänrakennettu SIM-korttipaikka, joka helpottaa laitteen liikuteltavuutta. Sen kosketusnäyttö on kooltaan 11,6 tuumaa ja tarkkuudeltaan 1366 x 768 pikseliä. Näyttö perustuu PLS-tekniikkaan (Plane-to-Line Switching) ja on suojattu Gorilla-lasilla.

Laskentatehosta tabletissa vastaa Intel Core i5 2467M -suoritin. Laitteesta löytyy lisäksi etu- ja takakamerat, USB 2.0, m-HDMI, microSD-muistikorttipaikka, WiFi b/g/n ja HSPA.

Perinteisen Windows-kokemuksen lisäksi Slate PC:stä löytyy kosketuskäyttöön optimoitu käyttöliittymä. Se tukee myös stylus-kynää, jolla esimerkiksi myyntisopimukset voidaan allekirjoittaa käytännöllisesti sähköisesti.

Mukana toimitetaan Slate PC:n lisäksi stylus-kynä, telakka ja Bluetooth-näppäimistö. Laitteen arvioitu suositushinta ennen veroja on 1299 euroa.

6 kommenttia

  1. Ihan mielenkiintoinen paketti. Odotan tosin tulevaisuudessa ilmaista päivitystä Win8:iin.

    1. Turha tuollaista ilmaista päivitystä odottaa, ei Applekaan sellaisia jaa.

  2. Nyt sitten on saatu kämmenkoneetkin hitaiksi ja virusmagneeteiksi. Onneksi ei ole pakko käyttää

  3. Saatko Applelta ilmaisia käyttiksiä?

  4. Windows 7 ja kosketusnäyttö= ei kiitos
    Ehkä W8 sitten

Kommentointi on suljettu!