Samsungilta 11.6 tuuman tabletti alkuvuodesta?

BGR kertoo, että ”luotettavan lähteen” mukaan Samsung julkistaa Helmikuussa Mobile World Congress tapahtumassa uuden tabletin. Laitteesta tekee mielenkiintoisen sen huhutut tekniset tiedot.

Tabletin käyttämä resoluutio olisi 2560×1600 kuvasuhteella 16:10, prosessorina tuplaydin Exynos 5250 joka pyörii 2 gigahertzin kellotaajuudella ja käyttöjärjestelmänä Android 4.0. Lisäksi tabletissa huhutaan olevan langaton telakointi, joka mahdollistaisi laitteen käytön helposti television kautta (jotka tätä ominaisuutta tukevat). Näytön ympärillä oleva kehys olisi huhun mukaan sen verran ohut, että laite ei ole fyysisesti 10.1 tuumaista tablettia juurikaan isompi. Virallista kommenttia asiasta ei luonnollisesti ole kuulunut, mutta huhut vaikuttavat melko luotettavilta.

Lähde: BGR

7 kommenttia

 1. Killeri speksit. Android 4.0 on myös lupaava.

 2. Jos nyt saataisiin tuollaiset resot perus tietokoneiden näyttöihin (ja neliydinprossut viidensadan euron tietokoneisiin) ja katsottaisiin sitten uudelleen.

 3. Vau, nyt alkaa olla tabletin osto lähellä, sen verran lupaavaa. Samsung jyrää Applen laitteet sekä design-, rauta että open-softapuolella. Ei auta itku markkinoilla. Galaxy S II, Galaxy Note ja nyt tämä supertablet. LED televisioissajan Samppa on ollut jo aikaa ykkönen.

 4. siinä se on… isonäyttöinen, pienikokoinen tabletti.
  speksit kohdallaan ja muotoilu todella tarkoituksenmukainen.
  jos hinta on kohdallaan, menestys on taattu.

  t. osakkeenomistaja

 5. Samsung ei kyllä jyrää applea missään. Varsinkin softa osaaminen luokatonta. Nim Note löytyy

 6. Tästä tulee ”killer-laite” Applen iPad-laitteita kohtaan!!!. 😉
  Tästä pitää huolen myöskin ohjelmisto ja Android 4.0. =)

 7. Jos hinnoittelu tulee olemaan kilpailukykyinen (niin kuin nykyisillä Galaxy Tab-malleilla on!),niin varmasti menee kaupaksi!!!.
  Kaikki on mielestäni näiden tietojen kohdalta jo kohdallaan,vielä sisältöä,palveluita ym lisää!. 😉

Kommentointi on suljettu!