Tässä tuoreimmat huhut Nokia Lumia 900 -puhelimesta

Kuvassa Nokia Lumia 800.

 

The Geek Tech Blogissa vaikuttava Alexander Jethwa väittää päässeensä käsiksi matkapuhelinvalmistaja Nokian tulevaan Windows Phone -pohjaiseen puhelimeen, joka mahdollisesti kantaisi nimeä Lumia 900. Kuten nimikin antaa ymmärtää, olisi uutuus teknisesti toistaiseksi yhtiön kehittynein Windows Phone -puhelin.

Jethwa väittää laitteesta löytyvän 4,3 tuuman AMOLED-näytön ja 1,4 gigahertsin suorittimen. Kamera tulee olemaan nykyisiä Lumia-malleja parempi, mutta tarkempia teknisiä tietoja siitä saadaan vielä odottaa.

Mehukkain tieto koskee kuitenkin laitteen rakennetta, jonka Jethwa sanoo jäljittelevän N9– ja Lumia 800 -malleja. Luonnollisesti se tulee olemaan hieman kookkaampi suuremman näyttöpaneelin johdosta. Muotoilu tulisi joka tapauksessa noudattelemaan edellä mainittuja puhelimia.

Olisiko Nokia valmis käyttämään samaa designiä vielä kolmannessakin puhelimessa? Sen näemme aikanaan.

7 kommenttia

 1. Tulispa näppismalli tuolla 4,3″ tai suuremmalla näytöllä niin voisin harkita sitä joko kulahtaneen ZTE Bladeni tai rakkaan N900:ni tilalle. Tosin eka pitää katsoa lähteekö Windows Phone ollenkaan nousuun vai jääkö senkin tulevaisuus epävarmaksi. Aika ikävää jos ainoat vaihtoehdot ovat iOS ja Android… Applelle en anna senttiäkään ja Android on valitettavasti aikamoisen sekava käyttää, vaikka loppujen lopuksi se jäänee Windows Phonen flopatessa ainoaksi vaihtoehdoksi.

 2. ^Mikä vika Lumioissa?

  Ok, N9:n muotoilu on todettu toimivaksi, ja sitä käytetään Lumia 800 ja vielä kenties Lumia 900, mutta jos sitä vielä hirveästi kulutetaan niin malli voi kulua puhki..
  Nokia, You can do better than that! 🙂

 3. Tähän voisi lisätä myös N8:sista tutun 12mpx kameran ja ”leivos olisi valmis”.

  Homman voisi pilata se, että kuorutettaisiin tämä melkein tonnin hinnalla…

 4. Nokia

  Oikesti, luokaa nyt se uusi numeroimisjärjestelmä ja yrittäkää pitää se… Tässä nykyisessa ei ole minusta mitään järkeä… Normaalit kuluttajat eivät ehkä jaksa tuijotella niitä numeroita niin paljon kuin te näköjään. Tehkää ostajille päätös mahdollisimman helpoksi!

  Harmi, näyttää siltä, että suomalaiset itse mokaavat maineens bisnes-miehinä maailmalla, kun eivät osaa yksinkertaisia asioita.

  Kumpi tulee olemaan parempi, Nokia? Lumia 807 vai 902? :/

  Surullinen Nokian kannattaja

  1. Ööh? et ole ehkä huomannut mutta näissä uusissa nimeämismalleissahan pyritään juuri pääsemään eroon vanhasta numerointimallista.

   Puhelin on selkeästi ”lumia” ja perässä on sataluku. Ei eroa jostakin aplesta juuri mitenkään.

  2. Omasta mielestäni tässä on vihdoinkin järkeä jä jätettiin se C6-03 jne järjetön nimeämis systeemi pois.

   Lumia 800 on aina itsessään, Nokia 800. Lumia on vain brändätty Windows Puhelimia varten tuohon eteen, puhelin on silti Nokia 800, eilä sitä muu puhelin ota.

   Tuo eka indeksi numero tarkoittaa aina kuinka high end (kuinka kallis puhelin) on. Siis 9xx sarjassa olevat puhelimet ovat se top end. 950 ei välttämättä ole higher end kuin 900. Se on vain tuo eka indeksi numero joka sen määrittää.

Kommentointi on suljettu!