Symbian Belle saapuu nokialaisiin vuoden 2012 alussa

Nokia 701-, 700– ja 603-malleista vakiona löytyvä Symbian-alustan Belle-versio saapuu yhtiön muihin puhelimiin ensi vuoden alussa. Valmistaja on vahvistanut asian muun muassa Engadget– ja All About Symbian -verkkojulkaisuille.

Symbian Belle tulee olemaan ladattavissa ilmaiseksi muun muassa seuraaville Nokian puhelimille: N8, E7, X7, C6-01, C7, Oro, E6 ja 500.

Elokuussa esitelty Belle sisältää kattavan määrän uudistuksia Symbianiin. Eräs keskeisimmistä on aikaisempaa monipuolisemmat widget-minisovellukset, joilla työpöytä voidaan muokata entistäkin persoonallisemmaksi. Mukana on myös muun muassa laajempi tuki NFC:lle, joka mahdollistaa Bellessä esimerkiksi kuvien jakamisen laitteita koskettamalla.

Lähde: Engadget

5 kommenttia

  1. Miksei Nokia voi julkaista sitä vielä tämän vuoden aikana kun se kerran on jo valmis???

  2. Shhhh! Hei, ei saa häiritä Elop synnyttää WP:eja ja jos keskittyy mihinkkän muuhun joku voi mennä vikaan. Vitsit vitsinä, itse odottelen myös (turhautuneena) kuin kuuta nousevaa…

  3. Suurin syy, miksi joudumme odottamaan päivitystä on se, että Nokian taidottamat ohjelmoijat eivät osaneet yhdistää Annaa ja Belleä niin ensiksi piti saada julkaistua Anna päivitys Yhdysvaltain, Kanadan ja Australian markkinoille, jonka jälkeen vasta voidaan julkaista Belle päivitys. Eihän tässä ole mitään järkeä, mutta asia on vain niin.

  4. Meikäläinenkin päätti vihdoin hankkia än kasin, joten samassa odotusveneessä ollaan.

Kommentointi on suljettu!