Sony Ericssonin tulevan lippulaivan tiedot tarkentuivat

Ensi vuoden aikana kokonaisuudessaan Sonyn omistukseen siirtyvän Sony Ericssonin tulevasta lippulaivamallista on tihkunut verkkoon tarkempia tietoja. Kyseessä on siis koodinimellä Nozomi tunnettava puhelin, jonka myyntinimi saattaisi tuoreimpien tietojen valossa olla Xperia Arc HD.

Puhelimen sydämenä tykyttelee huhun mukaan tuplaytimellinen 1,5 gigahertsin Snapdragon Scorpion -piirisarja, jota tukevat Adreno 220 -grafiikkapiiri ja gigan RAM-muisti. Kosketusnäyttö on 4,3 tuumaa ja tarkkuudeltaan 1280 x 720 pikseliä. Kamerasta löytyy pikseleitä peräti 12 ja se yltää täyden teräväpiirtotason videokuvaukseen.

Uutuus tulee sisältämään HDMI-portin ja se kykenee jakamaan sisältöä 1080p-tasolla teräväpiirtotelevisioihin. Ohjelmistosta vastaa Android 2.3.5.

Akku vaikuttaisi viimeisimpien tietojen mukaan olevan niin sanottu sisäänrakennettuversio, joka ei ole käyttäjän vaihdettavissa. Muistikorttipaikkaa laite ei sisällä, mutta saataville odotetaan 16 ja 32 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varustettuja versioita.

Lähde: GSMArena

1 kommentti

  1. Harmillista kun uusi puhelin tulee vanhalla Android-versiolla. Myös muistikorttipaikan puuttuminen ei ole hyvä juttu. Akkukin on kiinteä, touhu menee liian Applemaiseksi.

Kommentointi on suljettu!