LG ja Prada lanseerasivat uuden tyylipuhelimen: Prada 3.0

Elektroniikkavalmistaja LG ja muotitalo Prada ovat odotetusti esitelleet markkinoille uuden puhelimen, joka kantaa nimeä Prada 3.0. Nimensä mukaisesti se on kolmas yhtiöiden yhdessä työstämä puhelin. Se pyrkii yhdistämään samaan pakettiin tyylikkyyden ja hyvät ominaisuudet.

LG Prada 3.0 on tyyliltään hillitty. Yhtiöt mainostavat sen noudattelevan selkeää ja yksinkertaista muotokieltä, joka kuuluu muotitalo Pradan perusajatuksiin. Mustan puhuvasta puhelimesta ei löydy turhia yksityiskohtia ja sen viralliset mitat ovat 127 x 69 x 8,5 millimetriä.

Uutukaisen etupuolta koristaa 4,3 tuuman Nova-kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 800 x 480 pikseliä. Näytön kirkkaus on 800 nitsiä. Takaa löytyy kahdeksan megapikselin kamera 1080p-videokuvauksella.

Puhelimen sisällä jyskyttää tuplaytimellinen gigahertsin kellotaajuudella pyörivä OMAP4430-piirisarja. Lisäksi laitteesta löytyy muun muassa kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila, microSD-muistikorttipaikka, NFC, Bluetooth 3.0, HSPA+ ja WiFi. Ohjelmiston ominaisuuksiin lukeutuvat Android 2.3.7 -alusta ja Prada UI -käyttöliittymä.

Yhtiöt eivät ole vielä vahvistaneet LG Prada 3.0:n saatavuutta tai hintatietoja.

Lähteet: Engadget & The Verge

3 kommenttia

  1. Luurissa on heikolla resolla oleva näyttö, wanha Android ja tyylikkyskin kyseenalaista. Ei tästä tule myyntimenestystä.

  2. @1 Ihan normi reso ja mielestäni ihan tyylikäskin. Tosin tyylikkäänä en näe ainuttakaan HTC:n tai Samsungin puhelinta. Myös Nokian mallit poislukien N9 ja Lumia 800. Ja iPhone 4/4S on myös melko kulahtanut design. Makuasioita on tietysti monia.

Kommentointi on suljettu!