Nokia 803 syrjäyttää N8:n parhaana kamerapuhelimena?

Kotimaisen matkapuhelinvalmistajan N8-mallin seuraaja kantaa viimeisimpien huhujen mukaan mallinimeä Nokia 803. Yllä olevan kuvan lähteeksi väitetään laitteen ohjekirjaa, joten siinä pitäisi piirtyä uutuuden rakenteen päälinjat.

Kuten kuvasta voidaan nähdä, kameramoduuli ulkonee selvästi takaosasta. Sen huhutaankin olevan N8:n mallia isompi, joten kuvanlaadun voidaan olettaa parantuvan. Kameraan on ehdoteltu jopa optista zoomia, joka on todellinen harvinaisuus kännykkäkameroissa.

Nokia 803:n ominaisuudet ovat muilta osin vielä aikalailla hämärän peitossa. Mukana lienee joka tapauksessa gigahertsin suoritin, NFC ja 3,5 tuuman kosketusnäyttö. Mobiilialustana tulisi toimimaan Symbian Belle.

Lähde: Pocketnow.com

7 kommenttia

 1. Konseptikuvista päätellen tästä tulee rumempi ja paksumpi kuin N8sta. Ei siis häiritse yhtään että hankin N8 näin jälkijunassa, eli pari päivää sitten.

 2. on kyllä todella järkyttävän näköinen… tai siis perinteinen nokialainen.

  jos sadalta kuluttajalta kysyttäisiin mielipidettä ko luurin muotoilusta… 98 % sanoisi, että perseestä.
  silti nokian työntää tällaisia halkoja ulos ja ihmettelee kun kauppa ei käy???

  t. osakkeenomistaja

  1. Sori vaan, mutta toi on ihan sontaa. En muista että mitään valmistajaa olis yhtä paljon kiitelty muotoilusta kun Noksun viimeaikaisia luureja. kuten N8 ja N9. Lumia 701 ei ole hassumpi sekään, toihan näyttää etupuolelta siltä, paitsi tää on paksumpi ja takapuoli näyttää kököltä. Ei hassumpi mutta ei viimeaikaisen high end huippumuotoilun tasoa. Mielestäni tämä luuri kielii mid range muotoilusta.

  2. Sori nyt luin väärin. Katoin että kommentoit tolla 98% kommentilla noksun muotoilua yleisesti, varmaan sen takia että sanoit perinteinen nokialainen. Mutta kommentoitkin tätä luuria.. Edit nappi ois paikallaan.

 3. Viis muotoilusta, jos tolla saa kunnon kuvia. Ja pakko saada, jos on noin paksu.

 4. Zoomi ei takaa muuta kuin kuvakulman muuntomahdollisuuden ja entistä nopeamman akun tyhjenemisen.

Kommentointi on suljettu!