Tältä näyttää Batman-erikoisversio Lumia 800 -puhelimesta

Nokia nostattaa humua Lumia 800 -puhelimen ympärillä uudella Batman-versiolla. Yhtiö esitteli aivan hiljattain uutuudestaan Batman-brändillä varustetun version, jota valmistetaan ainoastaan 40 kappaletta. Ilmeisesti laitteet on pitkälti jaettu bloggaajille ja muille vaikuttajille, sillä ainakin yksi kappale on päätynyt My Nokia Blogin Jay Montanolle. Suomeen Batman-puhelimia ei tiettävästi ole rantautunut.

Erikoisversio Nokian Windows Phone -luurista on pakattu teeman mukaisesti Batman aiheiseen laatikkoon. Mustan paketin sisältä löytyy musta Lumia 800, jonka merkittävin ero tavalliseen versioon nähden on sen takaosan Batman-kaiverrus.

Nokia Lumia 800 Dark Knight Rises sisältää tutut ominaisuudet. Siitä löytyy muun muassa 3,7 tuuman kosketusnäyttö, kahdeksan megapikselin kamera ja 1,4 gigahertsin suoritin.

Lähde: My Nokia Blog

3 kommenttia

  1. Jos tämä tulee yleiseen myyntiin niin ostan samantien iphonen rinnalle nykysen lg optinus 7 tilalle.

  2. Onneksi harvat puhelinvalmistajat sortuvat erikoiserien valmistamiseen, joiden myynnistä ei tule pienen valmistusmääränmäärän vuoksi todellista voittoa kun huomioidaan kaikki kustannukset. Ilmeisesti Nokia yrittää hakea tälläkin epätoivoisesti mediajulkisuutta.

  3. EERO JOO NO 40 KPL EI KYLLÄ OLE TODELLAKAAN MITÄÄÄN VOITTOA TAVOITTELEVAA VAAAN NE ANNETTAAN ILMAISEKSI MAINOS TEMPUN TAKIA KOSKA NOKIA ON BATMAN ELOKUVASSSA SIIS LUMIA

Kommentointi on suljettu!