Sports Tracker nyt myös Windows Phonelle

Meegolle reipas kuukausi sitten saapunut Sports Tracker on nyt ladattavissa myös Windows Phone -alustalle, joka löytyy esimerkiksi Nokian Lumia-puhelimista. Kyseessä on suosittu urheilusovellus, joka helpottaa omien harjoituksien seuraamista. Muiden alustojen tavoin Windows Phone -versio on ilmainen.

Sports Tracker on mainio kaveri erityisesti kestävyysurheilijoille. Sen avulla voi seurata harjoituksen matkaa, kestoa, nopeutta, keskinopeutta, suurinta nopeutta sekä kulutettujen kalorien määrää. Windows Phone -versio ei tässä vaiheessa kuitenkaan vielä tue sykevyötä, jolla seurantatiedoista saadaan entistäkin tarkempia.

Sovellus on ladattavissa ohjelmistokaupasta.

1 kommentti

  1. Marginaalialustan tukeminen tuskin tuo kovin paljoa hilloa Sports Trackerin valmistajalle.

Kommentointi on suljettu!