Android 4.0.3 -päivitys optimoi Ice Cream Sandwichiä

Androidin Ice Cream Sandwich -julkaisu päivittyy piakkoin versioon 4.0.3, kerrotaan alustan virallisessa kehittäjäblogissa. Merkittäväksi päivityksen tekee se, että Android 4.0.3 tulee olemaan niin sanottu pääversio Ice Cream Sandwichistä, johon kumppaneiden halutaan keskittyvän.

Päivityksen kerrotaan sisältävän runsaasti bugikorjauksia ja optimointeja sekä puhelimille että tableteille. Kehittäjille on luvassa 15 uutta API-rajapintaa, joiden avulla muun muassa sosiaalisten palveluiden hyödyntäminen on helpompaa. Tarkempaa tietoa rajapinnoista löytyy täältä.

Lokakuussa esitelty Ice Cream Sandwich on eräs Androidin merkittävimmistä päivityksistä. Se uudistaa alustan käyttöliittymän lähes täydellisesti tarjoten uuden tumman yleisilmeen, monipuolisemman lukitusnäkymän ja muunneltavia widget-minisovelluksia.

Lähde: Android Developers

7 kommenttia

 1. Tuleeko android 4 olemaan saatavilla samsung galaxy s plussalle?

  1. En ole ainakaan mistään lukenut päivityksestä Galaxy S Plussalle. Hyvin mahdollista, että Samsung ei sitä kyseiselle malille tuo vaan keskittyy päivittämään Galaxy S II:n ICS-aikaan.

 2. Miten mahtaa virransäästö toimia tuon optimoinnin kanssa?.Ja onko nyt kyseessä tuplaydin-prosessoireille tarkoitettu versio,joka optimoi kummatkin käyttöön?.
  Tulisi pian tämä päivitys SGS 2:lle!. :/

 3. Itselläni on SGS ja luurissa on pyörinyt jo viikon verran ICS… hyvin toimii 🙂 Pieniä kehitysvikoja on vielä (alpha/beta -versio)… XDA:lta löytyy jos kiinnostaa.

 4. Itsellä nyt kokeilussa Galaxy Nexus ja onhan ihan sairaan kova peli…hakkaa kyllä kaikki muut android versiot…toivon todella, että Samsung ei mene liikaa omalla TouchWizillänsä sitä muokkaamaan.

  1. Itse taas toivon että muokkaa. Ja niinhän se tekeekin 100 varmasti. Tällaisenaan ICS aivan liian sekava. Samsung on tehnyt viimeaikoina hyvää jälkeä muokkaamisellaan mielestäni.

 5. Optimoiko ICS jo SGS 2:sen tuplaydinprosessorin?.
  Nyt on pelkästää yksi prosessori hyödynnetty!!. :/

Kommentointi on suljettu!