Nyt se on varmaa: Belle saapuu helmikuussa

Nokia on vihdoin vahvistanut Belle-päivityksen virallisen saapumisajankohdan. Valmistaja kertoo päivityksen saapuvan Nokia N8-, Nokia E7-, Nokia C7– Nokia E6-, Nokia X7-, Nokia C6-01-, Nokia C7– ja Nokia Oro -käyttäjille helmikuussa 2012. Yhtiön tehtailta valuu jo uusia versioita N8-, C7- ja C6-01-puhelimista esiasennetulla Belle-alustalla, joiden toimitukset käynnistyvät ensimmäisenä Kiinassa.

Virallisen ajankohdan lisäksi Nokia ilmoitti tänään pudottavansa käyttöjärjestelmän nimestä pois Symbian-sanan. Se korvataan Nokialla, joten Anna– ja Belle-versiot ovat nykyään virallisesti Nokia Anna ja Nokia Belle.

Nokia Belle tuo laajoja muutoksia alustan käyttöliittymään. Se sisältää muun muassa enemmän aloitusnäkymiä sekä monipuolisemmat widget-minisovellukset.

Lähde: Nokia Ääni

6 kommenttia

  1. Venyi julkistus, koska developerit ja kerrankin manageritkin halusivat projektin venymisen uhallakin tarjota asiakkaille parhainta mahdollista. Kenties koska Accenure on nyt pomona eikä Nokia, missä ainoastaan projektin alkuperäinen aikataulu merkkasi jotain. Belle on nyt lopputestaajilla koekäytössä ja tulee siis hyvässä kuosissa asiakkaille.

  2. Miksi ihmeessä helmikuussa ? E7 jos ostaa uutena saa jo Bellellä.

  3. tuleeko belle päivitys nokia 500:selle ? Aiemmissa julkaisussa mainittiin että tulisi mutta tässä julkaisussa ei … Olisi vain kiva tietää tuleeko belle 500:selle vai ei … Kommentti tehty kyseisellä puhelimella

    1. Tästä on hieman epäselvyyttä, koska Nokia ei kyseistä mallia ole maininnut Belle-päivitystä koskevissa jutuissaan…

Kommentointi on suljettu!