Samsungilta mobiililaitteiden tarpeet huomioiva lasertulostin

Korealaisjätti Samsung on esitellyt markkinoille matkapuhelimille ja tableteille suunnatun lasertulostimen. Pienikokoinen ML-2165W-tulostin toimii mobiililaitteiden lisäksi luonnollisesti myös tavanomaisten tietokoneiden kanssa. Laite saapuu myyntiin helmikuussa 95 euron suositushinnalla.

Samsungin uutuustulostin hyödyntää WiFi Direct -tekniikkaa, joka mahdollistaa tulostamisen ilman ajureita ja Bluetooth-yhteyden muodostamista. WiFi Direct -tekniikalla laitteet keskustelevat keskenään automaattisesti. Yhteensopiviin mobiililaitteisiin lukeutuvat tällä hetkellä Galaxy S2, Galaxy Note, Galaxy Tab 7.7, Galaxy Tab 8.9 ja Galaxy Tab 10.1. Taulutietokoneista tulee löytyä Android 3.2 -päivitys.

Samsung ML-2165W on A4-mustavalkolasertulostin. Se tulostaa jopa 20 A4-sivua minuutissa 1200 x 1200 dpi:n tarkkuudella. Tulostin on kooltaan 380 x 267 x 228 millimetriä ja se painaa viisi kiloa.

4 kommenttia

  1. Lisälaitteiden uusi sukupolvi, mitähän muuta Samsung on tuomassa! Hatunnosto kuitenkin tästä, puhelimesta tuli heti huomattavasti enemmän työkalu.

    1. Onhan näitä ollut aikasemminkin esim. Hp ja Epson

      1. Aivan, kiitos täsmennyksestä Iiikkka-kolle, sekä cecilialle. Nähtävästi tietämyksessäni aukkoja tämän asian saralla.

  2. Mulla on vielä 2005 ostettu Sampan mv laser, toimii kuin uusi vaikka kolmas mustekasetti (á 3000 sivua) jo liki lopussa. Lisäksi oli jo silloin edullisin mv laser usb yhteydellä.

Kommentointi on suljettu!