Samsungilta uusia dual-SIM-puhelimia: Galaxy Y Duos ja Galaxy Pro Duos

Samsung rullaa markkinoille kaksi uutta Dual-SIM-puhelinta. Uutuudet ovat Galaxy Y Duos ja Galaxy Pro Duos. Molemmista löytyy paikat kahdelle SIM-kortille. Puhelimet saapuvat tammikuussa kauppoihin Venäjällä, jonka jälkeen niiden saatavuus laajenee hiljalleen muun muassa Eurooppaan.

Molemmat perustuvat Android 2.3 -alustaan ja tarjoavat valmistajan TouchWiz-käyttöliittymän. Mukana ovat sovellukset kuten ChatON ja Social Hub, joilla yhteydenpito ystäviin ja työtuttaviin on nopeaa sekä helppoa. Puhelimista löytyy kolmen megapikselin kamera sekä HSDPA-, WiFi-, Bluetooth- ja GPS-yhteydet, FM-radio ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Samsung Galaxy Y Duos on 3,14 tuuman kosketusnäytöllä varustettu älypuhelin, jonka sisällä sykkii 832 megahertsin suoritin. Galaxy Pro Duos tarjoaa sen sijaan 2,6 tuuman kosketusnäytön, jonka parina on kompakti QWERTY-näppäimistö. Molemmissa näyttö yltää 320 x 240 pikselin tarkkuuteen.

Lähteet: Engadget & GSMArena