Swype saa Nuancen Dragon Dictation -puheentunnistuksen

Kosketusnäyttöpuhelinten tekstinsyötössä keskeiseen asemaan noussut Swype harppoo askelia kohti seuraavaa kehitysporrasta. Yhtiön tuore beta-julkaisu paljastaa, että tulevaisuudessa Swype integroituu yhteen Nuancen Dragon Dictation -puheentunnistuksen kanssa. Dragon Dictation saapui hiljattain iPhonelle suomituella, jonka MobiiliBlogi testasi tuoreeltaan marraskuussa.

Dragon Dictation -integraation ansiosta tekstiä voidaan tuottaa myös puheen avulla. Todennäköisesti mukana on tuki myös suomelle, mutta aivan täyttä varmuutta tästä ei ole. Swype tulee joka tapauksessa tarjoamaan puheentunnistuksen yli 50 kielelle.

Lähteet: Engadget & Swype

4 kommenttia

  1. Jos kattoo tarkkaan nii 1:06 kohalla näkyy somi siin listal et senkin perusteella suomi on tuoetttu.

    1. Olitpa tarkkasilmäinen. Itse yritin suomea bongata videolta, mutta en siinä onnistunut.

Kommentointi on suljettu!