Samsung Galaxy S II:n seuraaja julki MWC:ssä? Myyntiin Q2:n aikana?

Kuvassa Samsung Galaxy S II.

Kuluvan vuoden Mobile World Congress 2011 -tapahtumassa helmikuussa lanseeratun Samsung Galaxy S II:n odotetaan saavan seuraajan ensi vuoden MWC-messuilla. Myyntiin uutuuden huhuillaan päätyvän toisen vuosineljänneksen aikana eli huhti-kesäkuussa. Se kantanee nimeä Samsung Galaxy S3.

Kuten arvata saattaakin, tulee uusi Galaxy-lippulaiva sisältämään kovia ominaisuuksia. Huhut kertovat mukana olevan neliydinsuorittimen ja Android 4.0 -käyttöjärjestelmän. Kosketusnäyttökin on vihdoin viilattu HD-aikaan, joka tarkoittaa nykyisen mallin 800 x 480 pikselin tarkkuutta parempaa resoluutiota.

Lippulaivaan povataan jopa 3D-tukea, sillä Samsungin kerrotaan työskentelevän 3D-tekniikan parissa tuodakseen sen mobiililaitteisiinsa. Luvassa voisi siis olla 3D-näyttö ja tuki 3D-kuvaamiselle.

Galaxy S ja Galaxy S II ovat olleet Samsungille suuria menestyksiä. Molempia on myyty ympäri maailmaa miljoonia kappaleita.

Lähde: UnwiredView

6 kommenttia

 1. Jos ne sais vähän yksinkertaisemmaksi ja sulavammaksi, vois olla ok valinta. Akunkesto tosin häiritsee. Tuskin tulen itse ostamaan.

 2. Usein ajatellaan, että ekosysteemi on vain nippu ohjelmia ja sovelluksia, jotka toimivat saumattomasti yhdessä.
  Mielestäni se tarkoittaa myös yhteensopivia laitteita. Samppa on tässä kokonaisuudessa todella vahva. Tv:t, tabletit, läppärit ja kännykät. Vuoden sisällä Sampalla on joka sektorilla kiinnostavimmat huipputuotteet.

  Miten tähän päästään? Se vaatii yrityksen johdonta ja henkilöstöltä saumatonta pitkäjännitteistä yhteistyötä.
  Mutta, tärkein asia yrityksen imagon kannalta on se, että jokaisesta tuoteryhmästä löytyy kilpailukykyinen lippulaivatuote. Tuote, joka on alansa huippua. Samppa on ymmärtänyt tämän ja tekee sen eteen tosissaan työtä.

  t. osakkeenomistaja

  1. Tällä hetkellä vain Applen kaltaisella valmistajalla on mahdollisuus kuvailemaasi kattavampaan ekosysteemiin. Itse en lähtisi Samsungin ekosysteemiin missään nimessä, sillä se on liian riippuvainen Googlesta ja Sampsalla näyttää tuo päivitysten tuominenkin loppuvan vuodessa. En siis tiedä kuka tekisi 5000€ investionnin Samsungin uusimpiin laitteisiin (ekosysteemiin) kun uutta puskee koko ajan ja vanhat unohtuu.

 3. Ekosysteemit eivät kaikkea ratkaise!. 😉

 4. Galaxy S3 -logon (PUUTTUMINEN takakuoresta) haittaa ainakin tässä kuvassa!!.
  Toivottavasti komeilee myyntiin tulevassa mallissa jo!. 😉

 5. Kuvassa Samsung Galaxy S II
  Aivan totta!. =) Koska mahtaa kuvia ilmestyä SGS 3 -mallista?.

Kommentointi on suljettu!