Nokia Lumia 800 aloittaa Ruotsin valloittamisen 23. tammikuuta

Matkapuhelinvalmistaja Nokia ilmoittaa virallisesti, että Windows Phone -pohjainen Lumia 800 -puhelin saapuu Ruotsiin 23. tammikuuta. Suomen tarkka aikataulu on edelleen kysymysmerkki, mutta mahdollisesti uutuus nähdään Suomessa samoihin aikoihin. Yhtiöhän on luvannut Lumia 800:n saapuvan meillä kauppoihin alkuvuodesta.

Nokia Lumia 800 maksaa ruotsissa 3900 kruunua ennen veroja ja muita lisiä. Se tarkoittaa noin 440 euroa.

Suomalaisvalmistajan Windows Phone -puhelimesta löytyy 3,7 tuuman kosketusnäyttö, 1,4 gigahertsin suoritin ja Carl Zeiss -optiikalla varustettu kahdeksan megapikselin kamera. Kilpailijoistaan se erottautuu tyylikkäällä muotoilullaan ja muun muassa Nokia Drive -navigointisovelluksella, joka on täysin ilmainen.

Lähde: My Nokia Blog

2 kommenttia

  1. Aivan liian mahtiponttinen otsikko, koska mikään valloitus on hyvin epätodennäköistä! Parempi olisi ollut ”Nokia Lumia 800 tulee Ruotsissa myyntiin 23. tammikuuta”.

  2. Vanha puhelin, joka tulee myyntiin Suomessa vieläkin vanhempana. Ja saman kaavan mukaan mennään sitten kun Lumia 900 ilmestyy: Ensin isoihin maihin, sitten joskus 6 kk kuluttua vanhentuneena Suomeen.

Kommentointi on suljettu!