Samsung esitteli Galaxy Ace Plus -puhelimen

Samsungin edullisten Android-puhelinten kärkipäätä edustava Galaxy Ace saa seuraajan. Uutuus on nimeltään Galaxy Ace Plus ja se sisältää muun muassa suuremman näytön, nopeamman prosessorin ja Bluetooth 3.0 -yhteyden.

Muotoilullisesti Ace Plus jatkaa hyvin pitkälti edeltäjänsä linjalla. Yhtiö mainostaa muotokieltä moderniksi ja minimalistiseksi. Kokoa puhelimella on 114,7 x 62,5 x 11,2 millimetriä ja se painaa 115 grammaa.

Uutukaisen sisällä hyrrää gigahertsin suoritin ja RAM-käyttömuistia on tarjolla 512 MB:tä. Sisäistä tallennustilaa löytyy kolmen gigatavun verran ja sitä voidaan laajentaa microSD-muistikortilla. Kosketusnäyttö on kooltaan 3,65 tuumaa ja sen tarkkuus on 320 x 480 pikseliä. Takana komeilee viiden megapikselin kamera LED-salaman kera. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, FM-radio, A-GPS ja WiFi b/g/n.

Samsung Galaxy Ace Plus luottaa ohjelmistossa tuttuun kombinaatioon. Mukana on Android 2.3 -käyttöjärjestelmä korealaisvalmistajan TouchWiz-käyttöliittymällä.

Uutuuden tarkka saatavuus ja hintatiedot pysyvät vielä kysymysmerkkeinä.

Lähteet: PhoneArena & Samsung