Uusia tietoja Nokia Lumia 900 -puhelimesta tihkui verkkoon

Luonnos siitä, miltä Lumia 900 voisi näyttää.

Verkkoon on valunut uusia tietoja Nokian tulevasta Ace-koodinimellä tunnettavasta puhelimesta, jonka lopullinen mallinimi on mitä ilmeisimmin Lumia 900. Se tulee olemaan Nokian uusi Windows Phone -malliston lippulaiva, joka saapuu Yhdysvalloissa myyntiin AT&T-operaattorin avustuksella.

Tuoreimpien tietojen mukaan uutuus ei saavu markkinoille uudella Windows Phone Tango -versiolla varustettuna, vaan mukana on alussa Mango. Kosketusnäytön pitäisi olla kooltaan 4,3 tuumaa, RAM-muistia löytyisi 512 MB:tä ja akun kapasiteetti olisi 1830 mAh:ta, mikä olisi selvästi enemmän kuin Lumia 800:n tarjoamat 1450 mAh:ta. Yhdysvalloissa ominaisuuksiin kuuluu myös tuki LTE-verkolle.

Uutuus tulee noudattamaan N9– ja Lumia 800 -mallien muotokieltä. Sen näyttöosa saattaa kuitenkin niistä poiketen olla tasainen. Painoa laitteella huhutaan olevan 160 grammaa ja paksuuden sanotaan asettuvan 12 millimetrin tietämille.

Nokian odotetaan esittelevän Lumia 900:n CES 2012 -messuilla, jossa yhtiön huhutaan lanseeraavan myös hieman edullisemman Windows Phone -pohjaisen Lumia 719 -mallin.

Lähde: Pocketnow.com

9 kommenttia

  1. Ramia liian vähän. Ja akun lisäteho katoaa heti isomman näytön (josta plussaa) tehonkulutukseen.

    1. Miten niin vähän? Eiköhän WP:n rajoitus olekin 512 Mt maksimissaan?

  2. Jos tähän ei tule tangoa niin saako sen sitten päivitettyä myöhemmin?

  3. Niin ja kuperaa näyttöähän ei tarvita, koska tämä ei ole n9:n kopio, jossa on swipe-käyttöliittymä.

  4. Kupera näyttö on myös sen takia koska se sopii sormen liikeratoihin paremmin kuin normaali näyttö missä sormi rasittuu enemmän. Kännykkää käyttäessä syntyy paljon poikittais liikettä sormille?

  5. Tästä puhelimesta on vaikeata löytää mitään hyvää sanottavaa. Heikko reso (800 x 480) suuressa 4,3″ näytössä, suljettu ja rajoittunut WP-käyttis, luuri on painava ja paksu, muistia niukasti, ei muistikorttipaikkaa ja akkua ei voi vaihtaa.

    1. Jaa. Mielestäni taas se kaikista mielenkiintoisin luuri. Mm paras design ja nopein ja kiinnostavin käyttis. Mielipiteitä on monia. Näyttää kyllä siltä että yrität oikein hakea negatiivista sanottavaa, kun sanot tätä paksuksi.

Kommentointi on suljettu!