Nokia Car Mode saapui Belle-puhelimiin

Autoilijoiden elämää helpottaakseen Nokia on julkaissut Belle-alustaan perustuville puhelimilleen Nokia Car Mode -sovelluksen. Se tarjoaa Nokian perinteisen ääniohjaavan navigoinnin sekä keskeisimmät älypuhelintoiminnot autokäyttöön soveltuvina. Applikaation voi ladata ilmaiseksi Nokia Kaupasta.

Suuret kuvakkeet ja painikkeet tekevät puhelimen eri toimintojen hyödyntämisestä vaivatonta. Sovelluksella pääsee käsiksi muun muassa musiikkisoittimeen, puhelintoimintoon ja osoitekirjaan.

Ilmaisen version lisäksi Nokia on tuonut ohjelmistokauppaansa kehittyneemmän Nokia Car Mode with MirrorLink -sovelluksen. Se hyödyntää nimensä mukaisesti MirrorLink-teknologiaa, joka mahdollistaa puhelimen suoran yhdistämisen auton viihdejärjestelmään. Näin käyttäjä pääsee toimintoihin käsiksi koskematta puhelimeen. Nokia Car Mode with MirrorLink maksaa 20 euroa. Sen voi ostaa itselleen täältä.

Lähde: Nokia Conversations

2 kommenttia

  1. Puhelimen vastaus ja katkaisu napit ovat ihan käsittämättömän pienet.

    Sen sijaan puhelun keston kertova numero on ihan tarpeettoman suuri, vai kyttäävätkö ihmmiset oikein kuinka monta sekuntia he ovat puhuneet … varsinkaan sellaiset, joilla auto, jossa on ”infotainment system with mirror link”.

  2. MirrorLink-sovellus on törkeän kallis. Muuten hienoja sovelluksia.

    MirrorLinkille on tosin huono tuki, saisivat lisätä sitä myös alemman hintaluokan valmistajiin.

Kommentointi on suljettu!