Samsungin päätös pitää: ei Android 4.0:aa Galaxy S:lle

Huhut Android 4.0 -alustan tai niin kutsutun Value Pack -päivityksen saapumisesta Galaxy S:lle voidaan lopettaa, kertoo The Next Web -julkaisu. Sivuston mukaan Samsung kertoo, että Androidin uutta Ice Cream Sandwich -versiota ei yksinkertaisesti tulla laitteella näkemään.

Joulun alla Samsung ilmoitti, että Galaxy S ja Galaxy Tab jäävät raudallisten rajoitteiden vuoksi ilman Android 4.0:aa. Muutamia päiviä ilmoituksen jälkeen verkossa alkoi kuitenkin huhumylly, jonka mukaan Samsung saattaisi olla pyörtämässä päätöksensä ja olisi tuomassa ainakin osan uuden alustan ominaisuuksista Galaxy S:lle Value Pack -paketissa. Näillä näkymin edes tämä vaihtoehto ei tule toteutumaan.

MobiiliBlogin tietokannasta voit tarkistaa, mitkä Samsungin ja muiden valmistajien puhelimista päivittyvät Android 4.0:aan.

Lähde: The Next Web

6 kommenttia

 1. ja Galaxy S plussaankaan varmaan turha odotella päivitystä? No hyvinhän tää toimii.

 2. Toisaalta nyt galaxy s toimii loistavasti ja akkukesto on parantunut et en oikeastaan haluaiskaan sotkea hyvin toimivaa puhelinta päivityksillä jonka jälkeen sais taas kuitenkin tehdä factory resetin jotta puhelin toimisi.

 3. Sampan pitää saada myös seuraavat Galaxy S sarjan laitteet myytyä. 🙂 Älkää ottako tätä henkilökohtaisesti.

 4. Tuo on melkolailla ymmärrettävää. Onko järkeä asentaa tökkivää käyttistä, kun laite kuitenkin on spekseiltään melko paljon mopompi kuin S2. 1GHz 1-ydin vs. 1.2GHz tuplaydin sekä 512MB vs. 1GB ram.
  Saahan sitä varmaan toimivampana testata esim. Cyanogenmodin muodossa, sen luulisivat julkaisevan S:llekin, joten ei ongelmaa mielestäni tässä suhteessa, saalla pääsee Sampan TouchWiz-kikkareesta, josta he varmaan enempi huolissaan ovatkin kuin itse ICSstä.

 5. @MayDay84
  Mistä ihmeestä vedät näitä ”tietojasi”. Itse olen nyt käyttänyt tuota ICS 4.0.3:n Samsung Galaxy S -porttausta enkä voi muuta kuin kehua. Itse ajattelin ettei Gingerbreadista voisi enää nopeutua puhelin, mutta puhelin toimii aivan järkyttävän sulavasti, lisäksi ICS miellyttää silmääni enemmän hienoine efekteineen. Myös ainakin NOVA 2, joka hieman tökki Gingerbreadilla, pyörii ICS:llä täysin sulavasti.
  Toki tämä on vielä hieman keskeneräinen, mm. kameran live-efektit eivät toimi, mutta harppaus Gingerbreadista ICS:ään on kuin Win 3.1 -> Win 7.
  Ei mulla muuta.

 6. Todella jouheva käyttis ics android 4.0.3.galaxy S1 siirtyi täysin uudelle vuosituhannelle tuolla ohjelmistolla.kunhan pikkuviilausta viel nii eipä tarvitse miettiä puhelimen vaihtoa.

Kommentointi on suljettu!