Lumia 800:n Suomen aikataulu paljastuu pian – Nokia esittelee puhelinta Espoossa 11.1

Kotimainen Nokia kertoo pian milloin sen odotettu Windows Phone -pohjainen Lumia 800 -puhelin saapuu Suomeen. Yhtiö lähetti tänään kutsuja eri medioille Espoon Nokia-talossa järjestettävään tilaisuuteen, jonka pääosaa näyttelee Lumia 800.

Tilaisuudessa kuullaan Nokian maajohtajaa Mauri Pietikäistä, Nokian teollista muotoilijaa Mika Nenosta sekä Microsoftin Ari Rahkosta. Luvassa on tietoa itse puhelimesta sekä Windows Phone -ekosysteemistä Suomen markkinoilla. Samalla yleisölle tullaan esittelemään uutta Veikkauksen pelisovellusta ja kertomaan laitteen saatavuudesta Suomessa.

Nokia Lumia 800 on kaarevalla 3,7 tuuman kosketusnäytöllä varustettu älypuhelin. Sen sisällä on 1,4 gigahertsin suoritin, 512 MB:tä RAM-muistia ja 16 gigatavua tallennustilaa. Takana on kahdeksan megapikselin kamera Carl Zeiss -optiikalla.

8 kommenttia

 1. Vau, Lumia 800! Koskaan kuullutkaan tästä uutukaisesta – kyllä nyt jännittää!

  1. Jep. 🙂 Katsotaan pääseekö meiltä kukaan paikalle.

 2. Joko taas…? Eikös Vanhalla ollu jo syksyllä moinen tilaisuus? Kuka siellä Nokian luuria esitteli? …vai onko luuri jo unohtunut ihmisten mielistä?

  En silti oikein ymmärrä, ett sama luuri pitää julkaista/julkistaa moneen kertaan – pah!

 3. Jotkut varmasti ostaa ja …jotkut ei!. 😉 Uskoisin,että Nokia (Meego) N9 tulee menestymään paremmin,kuin WP (Windows) Lumia.
  SGS2 myy silti älypuhelimista parhaiten!!!. =)

  1. Onko sinulla lääkitys kohdillaan? Mitä sinä levittelet joka paikkaan tuota android-mesoamistasi lapselliseen tyyliin?

  2. Voi ei! Miksi näitä trolleja on alkanut tipahtelemaan tällekin foorumille.
   Huomasin toki että trollasit jo aiemmin nimimerkillä iphone 5 killer.

 4. Voisi jättää väliin tuon Lumia 800 mallin julkaisun Suomessa. Videopuheluiden mahdollistaminen kun kaipaa myös sitä toista kameraa, joka tuosta mallista samoin kuin siitä ensimmäisestä Nokian Windows puhelimestakin puuttui. Odotellaan seuraavaa versiota, ehkä se on mahdollista jo tuon huhutun Lumia 900 puhelimen tullessa markkinoille.

Kommentointi on suljettu!