Nokia N9:n hinta Suomessa laskenut selvästi

Nokia N9:n hinta on tippunut selvästi muutaman kuukauden takaisesta, jolloin uutuus saapui Suomessa myyntiin. Laitetta myytiin aluksi 599 ja 699 euron hinnoilla, mutta nyt 16 gigatavun mallin saa jo yleisesti alle viiden sadan euron. Paremmin varusteltu Nokia N9 64 GB -versio kustantaa näinä päivinä edullisimmillaan noin 550 euroa. Hinnasta on tippunut siis peräti 150 euroa pois.

Kovasta hinnastaan huolimatta uutuus on kiinnostanut suomalaisia. Puhelin on keikkunut saapumisestaan asti useiden operaattoreiden myyntilistojen kymmenen parhaan joukossa, vaikka aivan kärkisijoille se ei ole yltänytkään.

Nokia N9:n valtteja ovat sulava käyttöliittymä ja siihen yhdistetty Swipe-pyyhkäisyele. Sen sisuksista löytyy gigahertsin suoritin, gigatavun verran RAM-muistia ja PowerVR SGX530 -grafiikkapiiri.

10 kommenttia

 1. Ei nuo Nokian tekeleet vaan jaksa kiinnostaa kin on kerran kunnon puhelinta kokeillut.

  1. Trollaustahan tämä tod näk on, mutta mikä 0n mielestäsi kunnon puhelin? Muistaakseni tämä on voittanut vuoden puhelin palkinnon ja ollut kiitelty kaikissa medioissa. Aika vähän olen lukenut valitusta käyttäjiltäkään.

 2. No jos käännetään toisinpäin, mikä puhelin ei laske -10% (600€ vs 550€) puolessa vuodessa…

 3. @ Steve

  Itse ostin vuoden vanhan iPhonen uutena hintaan 288€. Eikö tipu?

  1. Perus jannu, Manu sanoi puolessa vuodessa. Ostit varmaan soneralta niitä myynnistä poistuvia iPhoneja, Sonerallahan oli todella hyvä diili juuri tuossa ennen iPhone 4s:n markkinoille tuloa. Toki jouduit ottamaan kahden vuoden kytkyn?

   Tietääkseni iPhonen myyntihinta ei ole laskenut yhdenkään mallin kohdalla ennenkuin uusi malli on nurkan takana jolloin pitää saada vanhat pois varastoista.

   Eli vähän eriasia kuin se, että luurin arvo putoaa muutamassa kuukaudessa 150e.

   Tästä syystä iPhonen jälleenmyyntiarvo pysyy ihan eritasolla kuin yhdenkään muun älyluurin. Niihin aikoihin tai vähän ennen kun ostit tuon 288e:n iPhonen niin vuoden käytetystä iPhone 4 32gigan mallista sai vielä käytettynä n. 400e.

 4. Esim. DNA:lta tuota luuria saa 24:kkn sopimuksella 19e/kk, eli yht 456 euroa. Eli vielä tuotakin hintaa selkeästi halvemmalla.

  1. Niin mutta sitten oot kaks vuotta kiinni dna:ssa…

  1. Kyllä se on swipe. Swype on se pyyhkäisyllä toimiva kirjotus systeemi, swipe on (muun muassa) n9:n pyyhkäisyele. Voit tarkistaa esim http://swipe.nokia.com

Kommentointi on suljettu!