Value Pack -päivitys sittenkin Galaxy S:lle?

Verkkoon vuotanut päivityspaketti vihjaa, että korealaisella Samsungilla saattaisi kaikesta huolimatta olla takataskussaan vielä yksi merkittävä päivitys suositulle Galaxy S -puhelimelleen. Kyseessä olisi niin sanottu Value Pack -paketti. Se toisi osan Android 4.0:n uudistuksista Galaxy S:lle, vaikka säilyttäisikin alustaversion Android 2.3:ssa.

Tietojen mukaan paketti toisi mukanaan ainakin Android 4.0:ssa esitellyn Face Unlock -ominaisuuden. Sen avulla käyttäjän on mahdollista avata näyttölukko puhelimen etukameraa ja kasvojentunnistusta hyödyntäen. Luvassa olisi myös uudistettu lukitusnäkymä ja mahdollisuus ottaa kuvia videokuvauksen aikana.

Tässä vaiheessa on kuitenkin vielä epäselvää onko Value Pack edelleen Samsungin kehityksessä vai onko valmistaja haudannut sen. Yhtiö on antanut asiasta viime viikkoina ristiriitaisia lausuntoja. Joka tapauksessa näyttää siltä, että Android 4.0:aa laitteelle ei ole luvassa.

Lähteet: xda-developers & SammyHub

3 kommenttia

  1. Paketti asennettu SGS:n ja face unlock toimii vaihtelevasti muuten ollut tyytyväinen patteri kestää nyt paremmin kuin 2.3.3:ssa mukana oli vielä SGS 2:sta valokuvaeditori

  2. Mistä ohjeet vihreälle? Voisi päivittää ennen uuden ostoa…

Kommentointi on suljettu!