Motorolalta Android-uutuuksia: Defy Mini ja Motoluxe

Amerikkalainen Motorola pyöräytti CES 2012 -messut käyntiin kahdella uudella Android 2.3 -pohjaisella puhelimella. Motorola mainostaa uutuuksiensa kuuluvan yhtiön portfolion edullisempaan hintapäähän.

Motorola Defy Mini on 3,2 tuuman kosketusnäytöllä ja Gorilla-lasilla varustettu tavallista kestävämpi älypuhelin, joka sopii aktiiviselle ihmiselle. Puhelin kestää esimerkiksi pölyä ja vettä. Laitteen muita ominaisuuksia ovat ainakin kolmen megapikselin kamera, VGA-tason etukamera ja 1650 mAh:n akku.

Motorola Motoluxe on suunniteltu verkkoselaamiseen, elokuvien katselemiseen ja sähköpostien kirjoitteluun. Se tarjoaa neljän tuuman kosketusnäytön ja kahdeksan megapikselin automaattitarkenteisen kameran. Puhelimen alalaidassa on hihnapaikka, joka loistaa valoa. Puhelimessa on lisäksi VGA-etukamera ja 1400 mAh:n akku. Uutuus tulee saataville mustana ja valkoisena.

Molemmat puhelimet sisältävät Motorolan MotoSwitch-käyttöliittymän, joka oppii käyttäjän toimintatavoista. Se muistaa kenelle olet soittanut ja mitä sovelluksia käytät, pitäen tärkeimmät tiedot helposti käyttäjän ulottuvilla.

Motoluxe nähdään Euroopassa helmikuussa. Defy Miniä joudutaan odottelemaan kevääseen.

Lähde: Motorola