Samsungin ja Intelin Tizen-alusta debytoi kuvissa

Nokian ja Intelin MeeGo-projektin romututtua löysi sirujätti rinnalleen uuden kumppanin korealaisesta Samsungista, jonka kanssa Intel ilmoitti uudesta Tizen-alustasta syksyllä. Se on mobiilialusta, jonka on tarkoitus toimia muun muassa puhelimissa, tableteissa, televisioissa ja autojen viihdejärjestelmissä.

Syksyllä tehdyn julkistuksen jälkeen Tizenistä ei ole liiemmin kuultu. Nyt tilanne muuttuu, sillä verkossa leviää ensimmäisiä kuvakaappauksia alustan matkapuhelinversiosta. Niiden perusteella luvassa ei ole mitään maata mullistavaa, sillä käyttöliittymä vaikuttaisi perustuvan ikoneihin ja muutenkin erittäin perinteisiin elementteihin.

Katso lisää kuvakaappauksia Tizenistä juttumme lopusta.

Lähde: SamMobile

4 kommenttia

  1. Eipä muistuta yhtään Nokian N9 -puhelimen käyttöliittymää vaan MeeGosta on Tizenin myötä pikemminkin tullut Android-klooni 🙁 Asioiden olisi syytä tästä vielä muuttua mikäli tämän halutaan erottuvan massasta.

  2. Tämän kun sais N900 sitten ku valmistuu niin ois aika herkkua

  3. Tizen saisi olla mielummin uuden Bada 2.0 tyylinen!. 😉

  4. Veikkaanpa että Tizeniä tarjoillaankin ensin Sampan Badan korvaajana tai kanssakaverina.

    Mutta eikö ole jotenkin jännää että pian kaikilla valmistajilla on 2-3 käyttöjärjestelmää joita tuuppaavat laitteilleen? Nokia, Samsung ja HP ovat ottaneet askelia jotta saisivat käyttöönsä käyttiksen jota muut eivät käytä. HP:n kävi kalpaten ja niin MeeGonkin, mutta voisiko tekeillä olla valmistajien irtautuminen yhteisistä käyttiksistä (Android, WP7)?

Kommentointi on suljettu!