Huaweilta maailman ohuin älypuhelin: Ascend P1 S

Kiinalainen Huawei on esitellyt CES 2012 -messuilla alle seitsemän millimetriä paksun älypuhelimen. Huawei Ascend P1 S on 6,68 millimetrin paksuudellaan maailman ohuin älypuhelin, kehuu valmistaja tiedotteessaan.

Ohut rakenne ei ole estänyt Huaweita paketoimasta uutukaiseensa kovia ominaisuuksia. Luurista löytyy 4,3 tuuman kosketusnäyttö (960 x 540 pikseliä) Gorilla-lasilla, tuplaytimellinen 1,5 gigahertsin suoritin, kahdeksan megapikselin BSI-kamera, 1,3 megapikselin etukamera, LED-salama, 1080p-videokuvaus, 3G, WiFi ja Bluetooth. Puhelin perustuu uuteen Android 4.0 -alustaan.

Ascend P1 S on Huawein älypuhelimien uusi lippulaiva ja ensimmäinen uuden sukupolven ohut älypuhelin, jossa ei ole tehnyt kompromisseja suorituskyvyn tai toiminnallisuuksien suhteen. Uusi älypuhelin on myös hyvä esimerkki Huawein panostuksista innovaatioihin ja kykyyn tarjota uusinta älypuhelinteknologiaa sekä laitteessa että ohjelmistoissa”, kommentoi myyntipäällikkö Olli Laamonen Huaweilta.

Ascend P1 S -puhelimen lisäksi Huawei tuo markkinoille Ascend P1 -sisarmallin, joka omaa samat ominaisuudet, mutta on paksuudeltaan 7,69 millimetriä. Molemmat laitteet saapuvat Suomeen kolmannen vuosineljänneksen aikana mustana ja valkoisena.

6 kommenttia

  1. Ei ihan koko totuus paljastu noista kuvista. Siellä takana on aika epämiellyttävän näköinen ”möykky” alhaalla. Voihan sitä tietysti pitää 6,68 mm paksuna, mutta sitä se ei koko matkalta todella ole ..

    1. Eihän mikään nykyään kokonaan sitä ole, mitä sanotaan, niin on möykkyä/klimppiä/kuhmua/mitälie Samsung Galaxy S, S2, Moton Drior RAZR, etc. Ohuinta kohtaa mainostetaan, mutta jätetään sanomatta, että kyllä niitä kyttyröitä silti on.

      1. Drior = Droid. Jos vaikka oppis joskus kirjoittamaan.

  2. Edelleen. Ei sitä paksuutta voi mitata ohuimmasta kohdasta, muuten olisi aika helppo tehdä 0,1mm paksu puhelin lisäämällä joku pieni lärpäke luurin päähän.

Kommentointi on suljettu!