Nokia esitteli Lumia 900:n Amerikkaan

Matkapuhelinjätti Nokia on odotetusti lanseerannut CES 2012 -messuilla uuden Windows Phone -pohjaisen Lumia 900 -puhelimen. Se on AT&T-operaattorille räätälöity puhelin, joka tukee paikallista 4G LTE-verkkoa.

Puhelin jatkaa muotoilullisesti N9:n viitoittamalla tiellä. Sen näyttö on kuitenkin kasvanut 4,3 tuumaan, joka tekee siitä luonnollisesti aavistuksen kookkaamman. Kokoa laitteella on 127,8 x 68,5 x 11,5 millimetriä ja se painaa 160 grammaa.

Nokia Lumia 900:n sydämenä toimii Qualcommin 1,4 gigahertsin suoritin, jota tukee 512 MB:tä RAM-muistia. Puhelimen takana komeilee kahdeksan megapikselin kamera (f/2.2) ja LED-kaksoissalama. Lisäksi mukana on etukamera, joten Lumia 900:lla luonnistuvat myös videopuhelut.

Muita ominaisuuksia ovat muun muassa 16 gigatavun sisäinen tallennustila, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, A-GPS ja WiFi b/g/n. Näyttö on toteutettu ClearBlack AMOLED -tekniikalla ja se kykenee 800 x 480 pikselin tarkkuuteen.

Lähde: Engadget

5 kommenttia

  1. Seuraava puhelimeni. Tämä tai lumia 800.

    1. Sama täällä. Katotaan tuleeko 900 suomeen…

      1. Ei ainakaan tuo variantti, koska siitä puuttuu 900 MHz taajuus.

  2. Onkohan tämä jättinäyttöisyys vähän jenkkilän trendi? Tokihan noita netissä läähätetään, mutta tuntuu ettei kukaan ole kuitenkaan ilmottautunut vapaaehtoiseksi raahaamaan sellaista taskussaan. Ainakaan lähipiiristä ja oman kaupungin katukuvassa kyseisen laisia laitteita ei ole näkynyt.

    Nomutta hyvä että Nokia sai tästä trendistä vihiä ja hyppäsi mukaan!

  3. lähipiirissäni on monella samsung sII, joka kyllä näyttää hyvin taskuun mahtuvan

Kommentointi on suljettu!