TomTomin navigointi Samsungin Badalle

 

TomTom on tehnyt Samsungin kanssa sopimuksen, jonka myötä TomTom tulee kehittämään kartat ja navigoinnin Samsungin Bada käyttöjärjestelmälle. Ensimmäisenä navigoinnin tulee saamaan Samsungin tuorein Bada-puhelin, Wave 3. Samsung ei ole kuitenkaan vielä kertonut, tuleeko navigointi olemaan Nokian tapaan ilmainen. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan onko navigaatio tiedossa myös korealaisjätin Android-puhelimille.

Lähde: sammobile

3 kommenttia

  1. Mielenkiintoista tosiaan.. Voisi olla yksi syy vähemmän pysyä Nokian talutushihnassa.. Luulisi Samsungilla löytyvän rahaa senverran, että pystyy maksamaan tomtomille karttalisensseistä.. Vähintään muutamaksi vuodeksi, jonka jälkeen luuri yleensä muutoinkin vaihtuu.. Ja ellei, niin jos tarjolla olisi tomtom erillisnavien tyylinen karttapäivitys jossa kohtuu edullinen vuosimaksu..

  2. Mielenkiintoista on myös se, että TomTom edelleen välttelee Androdia vaikka se on maailman levinnein älypuhelinalusta. Toivottavasti Tomppa julkaisee softansa sille myöhemmin ja myös Tizenille.

  3. Se olisi Samsungille etu ja varsinkin TomTomille nimeä ja mainetta,jos Samsung Bada -puhelimen ostaja saisi lisenssimaksut ilmaiseksi 2-vuoden ajalle (niin kuin Samsung-puhelimen takuu on 2-vuotta) ja sen jälkeen jos asiakas haluaa jatkaa lisenssiä,niin joutuu itse maksamaan!.

Kommentointi on suljettu!