Nokia Lumia 800 Suomeen 1. helmikuuta

Matkapuhelinvalmistaja Nokian ensimmäinen Windows Phone -pohjainen puhelin saapuu vihdoin Suomen markkinoille 1. helmikuuta. Valmistaja ilmoitti Lumia 800:n Suomen aikataulusta tänään virallisella lehdistötiedotteella.

Nokia esitteli Lumia 800:n maailmalle ensimmäisen kerran viime vuoden Nokia World -tapahtumassa lokakuussa. Puhelimesta löytyy kaareva 3,7 tuuman kosketusnäyttö, 1,4 gigahertsin suoritin, kahdeksan megapikselin kamera ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Olemme erittäin iloisia tuodessamme tämän odotetun uutuusälypuhelimen Suomen markkinoille. Se on ollut myynnissä jo jonkun aikaa eräissä maissa. Nokia Lumia 800 -älypuhelin täydentää erinomaisesti Nokian valikoimaa älypuhelimissa ja siihen on saatavilla runsaasti paikallisia ja kansainvälisiä sovelluksia viihtymiseen ja työntekoon”, sanoi Suomen ja Baltian maiden myyntijohtaja Mauri Pietikäinen.

Uutukainen tulee saataville syaanina, magentana ja mustana.

4 kommenttia

 1. pienitaskuisille suomalaisille tulossa 1.2.2012 namipäivä.
  wp7 on kyllä käyttökokemuksena ihan ok. ehdottomasti järkevä ratkaisu nokialta.
  toivottavasti lumia 900:n tulee pian myös eurooppaan niin isotaskuiset saisivat oman karkkipäivän.

  t. osakkeenomistaja

 2. Tulipa juuri tehtyä ennakkotilaus! Viimeseen asti mietin kannattaisko odottaa se lumia 900, mutta tulinpa siihen tulokseen, että en mä ehkä niitä lumia 800:sta puuttuvia ominaisuuksia tarvitse.. 😀

  1. Ei kannata tuhlata rahjoa surkeaan tuotteeseen kun iPhone 5 tulee syksyllä

   1. Ei kannata tuhlata rahoja surkeaan tuotteeseen kun Lumia 800 tulee helmikuussa.

    Tätä voisi jatkaa loputtomiin

Kommentointi on suljettu!