CNet valitsi Nokia Lumia 900:n CES 2012 -messujen parhaaksi älypuhelimeksi

Tunnettu verkkojulkaisu CNet on valinnut CES 2012 -messujen mielenkiintoisimmat tuotteet. Useista eri kategorioista MobiiliBlogia kiinnostaa erityisesti älypuhelimet, jonka voittajaksi sivusto valitsi kotimaisen Nokian uuden Windows Phone -pohjaisen Lumia 900 -puhelimen.

Nokia Lumia 900 on Amerikan markkinoille operaattori AT&T:n valikoimiin räätälöity puhelinmalli, josta löytyy 4,3 tuuman kosketusnäyttö. Puhelimella yhtiö yrittää elvyttää asemiaan rapakon takana, jossa sen osuus on laskenut viime vuosina olemattomiin.

Uutuudessa on Qualcommin 1,4 gigahertsin suoritin, 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, kahdeksan megapikselin kamera ja etukamera videopuheluita varten.

13 kommenttia

 1. Oli testissä noin 25% nopeampi käyttää kaikessa peruskäytössä.

 2. Idioottia porukkaa CNetillä ku messujen paskin puhelin niitten mielestä paras

 3. Miksi pitäis perustella itsestäänselvyyttä. nokia = paskayhtiö. MS = paska yhtiö. WP7 = paska käyttis. Lumiat (nokia + ms + wp7) = maailman paskin puhelin.

  1. Nokia=loistava yhtiö, MS= loistava yhtio, WP7 = loistava käyttis. Lumiat (Nokia + MS + WP7) = maailman loistavin puhelin.

   1. Meeppäs tutkituttamaan pääs ku tollasia kuvittelet. Selkeästi jotain vikaa siellä. Kaikki täysjärkiset tietää että jopa RIM ja niiden BlackBerry OS on parempia kuin nokia, ms ja wp7 yhteensä

  2. Miksi pitää perustella itsestäänselvyyttä?

   1. Anna perusteluja sun kommenteille, ehkä sitten meen tutkituttamaan mun pään. Oon antanu ihan samalla tavalla perusteltuja kommentteja kuin sinä, ja nyt en ole täysjärkinen. Et taida olla sinäkään silloin täysjärkinen, joten ehdotan, että menet tutkituttamaan pääsi.

   2. MS:n Pc käyttiksetkin on paskoja joten niiden puhelinkäyttiksetkin on paskoja

   3. Dittodude miksi pitää provosoida noin lapsellisesti. Kaikilla meillä täällä on mielipiteitä, mutta ei muut tuo sitä tuolla tavalla esiin. Toivottavasti sinut bannataan pian jos tuolla tavalla jatkat.

Kommentointi on suljettu!