Sonyltä kello Android-luurin kaveriksi

Mielenkiintoisen Xperia S -puhelimen lisäksi Sony esitteli menneillä CES 2012 -messuilla uuden SmartWatch-lisävarusteen, joka on nimeään mukaille sporttinen rannekello. Se keskustelee Android-puhelinten kanssa Bluetooth-teknologian välityksellä ja muistuttaa ominaisuuksiltaan yhtiön LiveView-palikkaa, mutta on ranteessa kuljetettavana huomattavasti sitä käytännöllisempi.

SmartWatchin avulla käyttäjä voi lukea esimerkiksi ystäviensä tuoreimmat Facebook-päivitykset, tarkastaa uusimmat sähköpostit ja viestit sekä hyväksyä tai hylätä saapuvia puheluita. Laitteen toimintaa on mahdollista muokata Android Marketista löytyvillä sovelluksilla ja widgeteillä.

Hihnasta irrotettavaa SmartWatchia ohjataan 1,3 tuuman OLED-kosketusnäytön kautta. Kello-osa on kooltaan 36 x 36 x 8 millimetriä ja se painaa 26 grammaa. Akun luvataan kestävän kevyellä käytöllä viikon ja kovassa rasituksessa yhden päivän.

Lähde: Sony Ericsson Product Blog

4 kommenttia

  1. Jumalauta miten toi on turha vekotin! Eikö juoksulenkin idea ole päästä irti arjesta. Ei ottaa sitä mukaan. Jos tää breikkaa, niin kusessa ollaan…

  2. En mä oikein tiedä. Mitä mieltä tosta pitäs olla?

  3. Jutusta ei oikein selvinnyt, että voiko sitä käyttää myös ilman varsinaista puhelinta. Jos voisi, niin se olisi oivallinen bile-puhelin, jolloin varsinaisen puhelimen voisi jättää kotiin.

    Ranteeseen sidottu puhelin ei niin helposti mene hukkaan baarikierroksella. Edelleen kehittämällä rannepuhelimella voisi mitata esim. pulssia ja verenpainetta.

  4. ”Edelleen kehittämällä rannepuhelimella voisi mitata esim. pulssia ja verenpainetta.”

    Olet heti rikas mies, kun saat tuon toimimaan (luotettavalla tarkkuudella).

Kommentointi on suljettu!