ZTE uskoo tuplaavansa älypuhelintoimitukset vuonna 2012

Kovassa nousukiidossa oleva ZTE uskoo menestykseen myös vuonna 2012. Kiinalaisvalmistajan tavoitteet uudelle vuodelle ovat kovat, sillä yhtiö uskoo toimittavansa vähintäänkin tuplaten älypuhelimia viime vuoteen verrattuna. Vuonna 2011 ZTE toimitti markkinoille kaikkiaan 12 miljoonaa älypuhelinta.

Yhtiön tavoitteena on jatkossa panostaa entistäkin vahvemmin kalliimman hintaluokan puhelimiin, joissa liikkuvat halpamalleja paremmat katteet. ZTE:n tulosta on painanut kova hintakilpailu edullisemman hintaluokan puhelimissa muun muassa Nokiaa, Samsungia ja Huaweita vastaan.

Kiinalaisvalmistajan älypuhelimet ovat tukeutuneet tähän asti pitkälti Androidiin, mutta ZTE suunnittelee laajentavansa portfoliotaan myös Windows Phone -puhelimilla. Itse asiassa yhtiöllä on jo muutamilla markkinoilla myynnissä Windows-pohjainen ZTE Tania. Yhdysvaltojen Windows Phone -markkinoille se aikoo rynnätä toisen vuosineljänneksen aikana.

Lähteet: PhoneArena & Reuters

3 kommenttia

  1. Vikatikki tuoda Windows-luureja markkinoille tai tarkemmin sanottuna kauppojen hyllyihin pölyttymään. Äskettäin julkaistun tilaston mukaan jenkeissä WP7 markkinaosuus kasvoi säälittävät 0,1%.

    1. Odotellaampa Lumia 800 ja 900 myyntilukuja. Ne tulevat olemaan huikeat.

Kommentointi on suljettu!