Samsung Galaxy S II HD tulossa Eurooppaan?

Elektroniikkajätti Samsung esitteli syyskuussa kotimaansa matkapuhelinmarkkinoille parannellun version huippusuositusta Galaxy S II -puhelimestaan. Puhelimen nimi, Galaxy S II HD LTE, kertoo laitteen oleellisimmat parannukset alkuperäismalliin nähden. Siitä löytyy LTE-verkkoyhteydet ja tarkempi kosketusnäyttö.

Viritetty versio korealaisvalmistajan Android-lippulaivasta saattaa olla vihdoin rantautumassa myös Eurooppaan. Tähän viittaa brittiläisen Mobicity-ketjun mainos, jossa esillä on Galaxy S II HD. Puhelin nähtäisiin Euroopassa siis ilma LTE-yhteyksiä, joka selittynee vanhan mantereen heikolla 4G-tuella.

Samsung Galaxy S II HD sisältää 4,65 tuuman kosketusnäytön, jonka tarkkuus on nostettu 1280 x 720 pikseliin. Sen tuplaydinsuoritin on lisäksi viritetty 1,5 gigahertsiin ja akun kapasiteettia on kasvatettu 1850 milliampeerituntiin.

Aika näyttää saapuuko uutuus mahdollisesti jossain vaiheessa myös Suomen markkinoille.

Lähde: GSMArena

6 kommenttia

 1. Mitäs onko Galaxy S plussan softaa päivitetty, vai onko luuri jätetty ilman tukea. Tämä luuri on kuitenkin melko samaa kategoriaa.

 2. Kuinkakohan nopeasti tämän akku loppuu ja polttaako puhelin näppejä vielä pahemmin kuin SG II ”normaali”?

 3. Ostin Samsung Galaxy S I9000:n joulukuun alussa Verkkokauppa.comista n. 300 eurolla. Luuri vastasi täysin odotuksiani mutta yksi raaka epäkohta luurista löytyy. Sen harvinaisen nopea akun kuluminen liki loppuun n. 2:ssa vuorokaudessa – kun luurilla ei tehdä juuri yhtään mitään. Siis kun BT ja WLAN ovat pois päältä. Hiukan harmitaa. Luurin Android kj:n version on 2.3.3.

 4. Android 2.3.3 versio kannattaa päivittää uusimpaan niin akkukin kestää kauemmin!.(2.3.3 versiossa on siis tämä liiallinen virrankulutus).Itselläni oli tuo versio ja huomasin tämän,mutta kun päivitin 2.3.5 versioon niin ongelma korjaantui huomattavasti). Kannattaa ostaa ”varaakuksi” myös tehoakku (suurin myynnissä oleva on 3500 millituntiamppeerinen)!. 😉

 5. Siis vasta kun älypuhelinta pitää ladata enemmän kuin kerran päivässä, kestää se liian vähän. Ollaan hei realistisia! Mustavalkonäyttöiset laitteet meni jo!

  Ja noista tehoakuista: usein niissä on vain enemmän kokoa, mutta varaus voi olla jopa alhaisempi kuin valmistajan omassa akussa. Jotkut puhelimet eivät myöskään osaisi ladata ”isompia” akkuja, koska se myydään vain tietyt speksit omaavalla akulla. Softa siis saattaa ladata akkua vain samaan pisteeseen asti, kuin mitä laitteen omaan akkuun mahtuu.

  Ihan huuhaata noi tehoakut. Tässä esimerkiksi N900 laitteelle myytävien akkujen testausthreadi: http://talk.maemo.org/showthread.php?t=65568

  Tutut Muygenit yms. merkit ovat vertailussa mukana, ja katsokaa tuloksia.

 6. Jep. Päivän kun kestää niin riittää, mulla ainakin on yöt aikaa ladata. Pakko vaan päivittää kohta SGS:stä isompaan näyttöön, 4,65″ saattaa olla sopiva.

Kommentointi on suljettu!