Motorolan Droid RAZR Maxx -puhelimessa on todellinen tehoakku

Amerikkalainen Motorola tuo kotimaansa markkinoille todellisella tehoakulla varustetun Android-pohjaisen Droid RAZR Maxx -puhelimen. Se saapuu Verizon-operaattorin valikoimiin 26. tammikuuta 299,99 dollarin hintaan, joka pitää sisällään kahden vuoden sopimuksen.

Puhelimessa erityistä huomiota herättää 3300 mAh:n akku, joka tekee uutuudesta Motorolan mukaan toiminta-ajoiltaan markkinoiden kestävimmän älypuhelimen. Tehoakun ansiosta laitteella on mahdollista puhua yhteen menoon peräti 21 tuntia. Suuresta akustaan huolimatta Droid RAZR Maxx on vain 8,99 millimetriä paksu.

Uutukaisen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 1,2 gigahertsin tuplaydinsuoritin, kahdeksan megapikselin kamera ja 1080p-videokuvaus. Puhelin saapuu markkinoille Android 2.3:lla, mutta on päivitettävissä tulevaisuudessa Android 4.0:aan.

Lähde: Engadget

2 kommenttia

  1. Uutisessa jätettiin sitten se tärkein kertomatta: Motorolan käyttämä akkutekniikka. Jos on ”mullistava” akkukesto, pitäisi kertoa myös käytetty tekniikka tai uutinen on vähintäänkin turha.

    1. Siinä ei ole mullistavaa akkutekniikkaa vaan pirun suurella kapasiteetilla varustettu akku. Perus litiumionakku siellä muovin alla virtaa antaa.

Kommentointi on suljettu!