DNA tarjoaa Helsingissä 100:lle ensimmäiselle Lumia 800 -ostajalle Xboxin mukaan

Operaattori DNA pyöräyttää Lumia 800 -puhelimen myynnin Suomessa käyntiin tyylikkäästi. Yhtiö aloittaa uutukaisen kauppaamisen ravintola Bakerissa Helsingissä 1. päivä helmikuuta kello 00.00.

Avajaistarjouksena operaattori tarjoaa 100:lle ensimmäiselle Lumia 800 -ostajalle Xbox 360 -pelikonsolin kaupanpäälle. Lisäksi luvassa on Canal+ Total -kanavapaketti kolmeksi kuukaudeksi veloituksetta käyttöön.

Nokia Lumia 800:n ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 1,4 gigahertsin suoritin, 3,7 tuuman kosketusnäyttö, kahdeksan megapikselin kamera ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Lähde: DNA Facebook

6 kommenttia

  1. Jaaha, Suomessakin tarjotaan kylkiäistä kuten Briteissä. Olishan se noloa jos puhelinta ei menisi muuten juuri ollenkaan kaupaksi…

    1. Joo toi 100 kpl pistää myyntitilastot täysin nurin, mullistaa maailmankin. Mutta on se noloa ja kamalaa kun on tämmöinen kampanja. Hyh!

  2. Fiksu kampanja. Boksin valmistuskulut ovat Microsoftille todennäköisesti hyvin nimelliset, joten laitetta on helppo bundlata samaan pakettiin puhelimen kanssa. Kun vielä otetaan huomioon, että tarjouksen hyödyntävät ihmiset pääsevät toteamaan WP:n ja Xboxin yhteensopivuuden sulavuuden, ja kertomaan siitä eteenpäin ympärilleen, voidaan kampanjalla nähdä olevan myös markkinoinnillisia etuja.

    Ilmaiseksi annetut Xboxit sitäpaitsi maksavat itsensä todennäköisesti takaisin pelien, lisälaitteiden, live-ajan ja Microsoft-pisteiden muodossa kun asiakkaat alkavat uutta konsoliaan käyttämään. Fiksu veto ja halpaa lisänäkyvyyttä Lumialle.

  3. Järkevä ihminen ostaa suoraan xboxin eikä tuhlaa rahojaan nokian ensimmäiseen Fail Phone 7 käyttiksellä varustettuun puhelimeen

Kommentointi on suljettu!