Samsung esitteli Galaxy S Advancen kaarevalla näytöllä

Korealainen Samsung laajentaa Galaxy S -mallistoaan uudella Galaxy S Advance -puhelimella, joka perustuu Android 2.3 -käyttöjärjestelmään. Se saapuu helmikuussa Venäjälle, jonka jälkeen puhelimen saatavuus laajenee muun muassa Eurooppaan.

Samsung Galaxy S Advancen sisällä pyörii gigahertsin tuplaydinsuoritin. RAM-käyttömuistia löytyy 768 MB:tä ja sisäistä tallennustilaa mallista riippuen 8 tai 16 gigatavua.

Puhelimen etupuolella komeilee neljän tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö, joka yltää 800 x 480 pikselin tarkkuuteen. Paneeli on hieman kovera kuten esimerkiksi Galaxy Nexuksessa. Uutuuden muihin ominaisuuksiin kuuluvat HSPA, A-GPS, WiFi a/b/g/n, Bluetooth 3.0, microSD-muistikorttipaikka, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä sekä viiden ja 1,3 megapikselin kamerat.

Yhtiö ei vielä kertonut päivittyykö puhelin tulevaisuudessa Android 4.0 -versioon.