Nokia Belle jakoon 8. helmikuuta?

Helmikuu on mobiilimaailmaa seuraaville mielenkiintoinen monellakin tapaa. Nokian uusi Lumia 800 saapui tänään Suomessa myyntiin ja yhtiö tuo helmikuussa ladattavaksi Nokia Belle -päivityksen, joka on yhteensopiva muun muassa N8– ja E7-mallien kanssa.

Nokia ei ole vielä kertonut Belle-päivityksen tarkkaa saatavuutta, mutta yhtiön Vietnamin sivustolla vilahtanut ilmoitus antaa ymmärtää, että paketti saattaisi lähteä jakeluun 8. helmikuuta. Sama tieto on julkaistu myös Nokia Vietnamin Facebook-sivulla, jossa kerrotaan Bellen saapuvan 8.2.

Nokia Belle tuo paljon uudistuksia puhelimiin. Se sisältää enemmän muokattavia näkymiä sekä monipuolisempia widget-minisovelluksia. Niiden avulla puhelimestaan saa entistäkin persoonallisemman. Uudistuksiin kuuluvat lisäksi myös selkeämpi moniajonäkymä ja kehittyneempi tilapalkki.

Lähde: UnwiredView

8 kommenttia

  1. Itsellä ollut trial-versio Bellestä jo viime vuoden syyskuusta asti, kiitos hyvien suhteiden Nokian suuntaan, ja on Belle aivan uudella tasolla verrattuna Annaan niin käytettävyydeltään kuin ulkonäöltäänkin. Uskon, että esim. N8 saa rutkasti elinikää jokapäiväisessä käytössä tuon Belle-päivityksen myötä. Siitä iso kiitos Nokian Symbian-kehittäjille, kaikesta huolimatta olette tehneet hyvää työtä!

  2. Tätä on odotettu ja odotetaan vieläkin… Toivottavasti ei kauaa.

  3. Tuon mukaan ei tule Nokia 500-luuriin ja E7 mainittu kahteen kertaan. Virhe?

  4. Olisikohan toinen E7:sta mahdollisesti C7 malli 🙂

  5. Kotiniksivinkki!
    Kokeilkaas miten hyvin Belle-päivitys tulee tietokoneen kautta, kun muuttaa windowsin päivämäärän huomiseksi!

Kommentointi on suljettu!