Nokia valloitti Elisan ja DNA:n listakärjet tammikuussa, Lumiasta odotetaan hittiä

Teleoperaattorit Elisa ja DNA ovat ilmoittaneet tammikuun myydyimpien puhelintensa listat. Molempien osalta kärkisijaa pitää hallussaan kotimainen Nokia. Elisan listalla kärjessä on Nokia C2-01 ja DNA:lla paalupaikkaa hallitsee Nokia C1-01.

Listojen toinen sija menee molemmilla operaattoreilla edulliselle Android-puhelimelle. Elisan osalta hopealla on kiinalaisen Huawein Ideos X5 ja DNA:lla puolestaan korealaisen Samsungin Galaxy Mini. Listoilla pitkään pyörineet Apple iPhone 4S ja Samsung Galaxy S II jatkavat edelleen suosiota sekä Elisan että DNA:n myymälöissä.

DNA on nostanut tammikuun listalleen myös Nokia Lumia 800 -puhelimen, joka saapui Suomessa myyntiin 1. helmikuuta. Uutuuden ennakkotilaukset oikeuttivat puhelimelle listasijan seitsemän. Hyvästä suosiosta kertoo myös Elisa, jonka mukaan ennakkotilauksia Nokian ensimmäisestä Windows Phone -puhelimesta on tullut tuhansia.

Mutkaton käyttöjärjestelmä on herättänyt kiinnostusta asiakkaissa ja lisäksi puhelimen viimeistelty muotoilu on saanut kiitosta osakseen. Lumiasta tulee varteenotettava kilpailija tämänhetkisille suosituimmille älypuhelimille, joten halusimme tuoda Windows Marketplaceen Elisa Viihde- ja Oma Saunalahti -mobiilisovellukset heti alkuvaiheessa”, Elisan henkilöasiakkaiden liittymäliiketoiminnasta vastaava johtaja Henri Korpi kertoo.

LUMIA on herättänyt jo ennakkomyynnin aikana suurta kiinnostusta, ja uskommekin sen sijoittuvan listalla korkealle myös tulevina kuukausina”, kertoo DNA Kauppa Oy:n toimitusjohtaja Sami Aavikko.

DNA Kaupan myydyimmät puhelimet tammikuussa 2012:

 1. Nokia C1-01
 2. Samsung Galaxy Mini
 3. Apple iPhone 4S
 4. Samsung S5610
 5. Samsung E1150
 6. Samsung Galaxy S Plus
 7. Samsung Galaxy S II
 8. Nokia Lumia 800 ennakkotilaukset
 9. Nokia 500
 10. Samsung Galaxy Xcover
 11. Nokia N9

Elisan myydyimmät puhelimet henkilöasiakkaille tammikuussa 2012:

 1. Nokia C2-01
 2. Huawei Ideos X5
 3. Nokia 300
 4. Samsung Galaxy Xcover
 5. Samsung Galaxy S II
 6. Apple iPhone 4S
 7. Samsung Galaxy Gio
 8. Nokia N9-00
 9. Nokia 500
 10. Nokia E7-00
 11. Nokia N8-00
 12. Nokia C5-00 5MP
 13. Nokia 7230
 14. Apple iPhone 4
 15. Nokia 700

Lähteet: Elisa ja DNA

3 kommenttia

 1. Milloin Lumia 900 tulee myyntiin, maaliskuussa kuten muualla?

   1. Ei ole julkaistu muualle kuin AT&T:lle Jenkkeihin eikä sielläkään ole julkaisupäivää virallisesti julkaistu. Nokia Lumia 910 epäillään julkaistavan MWC:ssä Barcelonassa helmikuun loppupuolella.

Kommentointi on suljettu!