Videolla: Samsung Galaxy S Advance

Hiljattain julkaistu Samsung Galaxy S Advance täydentää hyvin korealaisvalmistajan ylemmän luokan Android-mallistoa. Se ei ole uusi lippulaivamalli, mutta tarjoaa hyvän vaihtoehdon kuluttajille, jotka eivät tarvitse suurinta ja tehokkainta laitetta. Uutuus saapuu helmikuussa Venäjälle ja levittäytyy myöhemmin myös Eurooppaan.

Teleoperaattori Three on julkaissut YouTubessa lyhyen esittelyvideon Samsungin uutuudesta. Siinä ei ikävä kyllä käydä läpi laitteen ohjelmistoa, mutta se antaa aavistuksen kuvia paremman käsityksen puhelimen muotoilusta, jota Samsung hehkutti julkaisutiedotteessaan.

Samsung Galaxy S Advancen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa kaareva neljän tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö, Android 2.3 -alusta ja gigahertsin tuplaydinsuoritin.