Skype saapui Nokia Belle -puhelimille

Ilmaiset Internet-puhelut mahdollistava Skype on vihdoin yhteensopiva myös Nokian uusien Belle-alustaan pohjautuvien puhelimien kanssa. Nokia Bellen (Symbian Belle) kanssa yhteensopivan Skype-applikaation voi ladata puhelimeensa Nokia Kaupasta.

Skypen Belle-versio tukee muun muassa Skype-puheluita ja -pikaviestejä sekä 3G- että WiFi-verkossa. Se mahdollistaa myös kuvien, videoiden ja muiden tiedostojen jakamisen Skype-kavereiden kesken. Uudistuksia se sisältää käyttöliittymään, jota on viilailtu paremmin Bellen yleisilmettä vastaavaksi.

Belle löytyy Nokia 700-, Nokia 701- ja Nokia 603 -puhelimista. Lisäksi se on pian saatavilla päivityksenä N8-, E7-, C7-, E6-, X7-, C6-01- Oro- ja 500-malleille.

Lähde: All About Symbian

8 kommenttia

 1. Hienoa, tätä on odotettukin! Vielä kun virallinen Belle-päivitys tulee tähän N8:iin, niin kelpaa taas olla 🙂

 2. Ylihuomennakos se Belle olikaan tulossa? Odottelen E7:n kanssa sitä.

  1. Näin ainakin huhutaan. Varmistusta en ole ainakaan itse vielä huhulle kuullut.

 3. 500 Belle täällä, missä skypeeeee! 🙂

 4. E7 ja skypen toiminto aivan perseestä en ainakaan minä ole saanut videopuhelua skypellä toimimaan vaikka nokialta väittävät että toimii puhelin nyt seilannut huollossa 5kk eikä edeleenkään skypen videopuhelut toimi! Nokian toiminta aivan perseestä eipä tule enää ainutta nokian tuotetta hankittua!

 5. Skypessä on yksi erittäin ärsyttävä piirre: Kaverien ääni kuuluu ihan helkkarin lujaa. Jos kaveri on vilkkaasti liikennöidyn tien vieressä puhelusta ei tule mitään kun liikenteen ääni peittää puhujan. Volume pienimmilleen säädettynä N8:ssa. Kavereiden skype on adroidi luurissa. Tiedä sitten kummassa vika. Eihän se harmita mutta kyrsiihän se!

  1. ”Eihän se harmita mutta kyrsiihän se!”

   Ristiriita. 😉

Kommentointi on suljettu!