LG:ltä tulossa Android-puhelin 4:3 kuvasuhteella: Optimus Vu

Korealainen LG on tuomassa markkinoille mielenkiintoisen kosketusnäyttöpuhelimen, joka kantaa nimeä Optimu Vu. Kyseessä on Android 2.3 -pohjainen laite, joka sijoittuu viiden tuuman kosketusnäytöllään älypuhelinten ja tablettien välimaastoon. Yhtiö ei ole vielä paljastanut laitteen yksityiskohtaisia tietoja tai sen saatavuutta.

Kosketusnäytön koon lisäksi uudesta Optimus-sarjan jäsenestä tiedetään varmasti näytön kuvasuhde, joka on poikkeuksellisesti 4:3. Tässä vaiheessa on epäselvää mitä etuja valmistaja tarkalleen ottaen hakee kyseisellä kuvasuhteella.

LG Optimus Vu:n ominaisuuksiin odotetaan kuuluvan myös 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin, gigatavun verran RAM-muistia, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa, NFC ja kahdeksan megapikselin kamera.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Yhtä hyvin voi kysyä, mitä etua pitkulaisella näytöllä on 4:3-kuvasuhteen näyttöön matkapuhelimen kokoisessa laitteessa. Pitkulainen näyttö on kovin kapea joihinkin käyttötilanteisiin pystysuunnassa pidettynä, ja matala leveyssuunnassa pidettynä.

Kommentointi on suljettu!