Nokia 801 tuo N9:n kehutun muotoilun Symbian-maailmaan?

Matkapuhelinvalmistaja Nokian huhutaan esittelevän markkinoille uuden Symbian-puhelimen, jonka muotoilu on tuttu N9– ja Lumia 800 -puhelimista. Huhujen mukaan kyseinen puhelin kantaisi nimeä Nokia 801 ja se perustuisi Belle-alustaan.

Uutuus toisi Symbian-maailmaan myös muita uudistuksia pelkän muotoilun lisäksi. Huhut kertovat Nokia 801:n sisältävän 1,4 gigahertsin suorittimen, joka olisi nykyisiä Symbian-malleja tehokkaampi. Ominaisuuksiin oletetaan kuuluvan myös neljän tuuman AMOLED ClearBlack -kosketusnäyttö (640 x 360 pikseliä), NFC, 12 megapikselin kamera, LED-kaksoissalama sekä 1080p-videokuvaus.

Kuvien perusteella uutuuden etupuolelta ei löytyisi ainuttakaan fyysistä painiketta. Tällaista ratkaisua ei ole aiemmin käytetty Symbian-puhelimissa.

Uutuuden julkaisu saattaisi tapahtua helmi-maaliskuun vaihteessa pidettävillä Mobile World Congress -messuilla.

Lähde: Smartphone Geeks

3 kommenttia

  1. Periaatteessa nyttenkinhän Symbianissa olisi täydelliset valmiudet näppäimettömään etupaneeliin, mutta moniajon pikanäppäin puuttuu. Kiinnostavaltahan tuo näyttää, lukuunottamatta keskusmuistin määrää ja näytön resoluutiota.

    Luulisi puhelimessa olevan Nokia Carla -päivitys.

  2. Tämä on erittäin mielenkiintoinen uutuus. Tuo näyttöreso voisi olla korkeampi, niin tämä hipoisi täydellisyyttä. Oma 701 on toiminut erittäin hyvin, enkä ole edes harkinnut tämän vaihtamista lumiaan tai nysiin. 801 voi hyvinkin olla seuraava ostos, jos resoluutiota ja muistin määrää saadaan kasvatettua.!

  3. Eikö Elopin ollut tarkoitus tuoda markkinoille toisistaan erottuvia malleja?,tämä copypaste Symbian ja Lumia-mallien välillä ei ainakaan tiedä hyvää myynnin kannalta!!. 🙁

Kommentointi on suljettu!