HTC:n superpuhelimen ominaisuudet valuivat verkkoon

Ensimmäisen massamarkkinoille suunnatun neliydinsuorittimella varustetun älypuhelimen valmistajana saattaa hyvinkin toimia taiwanilainen HTC. Huhut kertovat yhtiön valmistelevan markkinoille todellista superpuhelinta, jonka virallisen mallinimen arvellaan olevan jotain väliltä Edge, Endeavor ja Supreme.

Tuoreimpien verkkoon vuotaneiden tietojen mukaan puhelimesta löytyy Nvidian neliytimellinen Tegra 3 -piirisarja sekä gigatavun verran RAM-käyttömuistia. Kosketusnäyttö olisi kooltaan 4,7 tuumaa ja tarkkuudeltaan 720p-tasoa. Muita ominaisuuksia olisivat kahdeksan megapikselin kamera, Bluetooth 4.0 ja ohjelmistopuolella Android 4.0 sekä Sense 4.0.

Taiwanilaisvalmistaja pitää lehdistötiedotteen päivää ennen Mobile World Congress -messujen käynnistymistä, eli 26. helmikuuta. Huhujen osuessa oikeaan kuulemme tuolloin erittäin todennäköisesti tästä teholuurista.

Lähteet: PhoneArena & pocketnow.com

1 kommentti

  1. Tuota odotellessa Sensaatiolle tuleva porttaus on jo täydessä vauhdissa 😀 Saa pientä esimakua.

Kommentointi on suljettu!