Nokian MWC-messujen laitejulkistukset vuotivat verkkoon – N8:n seuraaja on Nokia 808 PureView?

Verkkojulkaisu pocketnow.com väittää saaneensa käsiinsä listan laitteista, jotka Nokia aikoo esitellä Mobile World Congress 2012 -messuilla. Ikävä kyllä sivustolla ei ole antaa laitteista muita tietoja kuin niiden mallinimet. Niihin perustuen yhtiöltä odotetaan ainakin kahta uutta Windows Phone -puhelinta, N8:n seuraajaa ja kolmea edullisen Asha-sarjan laitetta.

Tuoreimpien tietojen valossa N8:n yhtiön kyvykkäimpänä kamerapuhelimena olisi syrjäyttämässä Nokia 808 PureView -nimeä kantava Symbian-puhelin. Aiemmin laitteen nimeksi on huhuttu Nokia 803:a. Puhelimen kamerasensorin odotetaan olevan edeltäjäänsäkin suurempi.

Huomionarvoista on, että Nokia rekisteröi PureView-tavaramerkin tammikuussa. Ehkäpä se kuvastaa jatkossa valmistajan kamerakeskeisiä älypuhelimia.

Windows Phone -puolella tultaisiin pocketnow.comin saamien tietojen mukaan näkemään maailman markkinoille suunnattu versio Lumia 900 -puhelimesta (Lumia 910) ja edullisemman hintatason Lumia 610. Lisäksi luvassa olisi kolme halpapuhelinta: Asha 302, Asha 203 ja Asha 202.

Mobile World Congress 2012 -messut käynnistyvät 27. helmikuuta.

Lähde: pocketnow.com

1 kommentti

  1. Mielenkiinnolla odotetaan MWC:tä. Nokian on sanonut tulevansa sinne isompana kuin koskaan ja nyt on jopa niin ettei ole selvää mitä sieltä tulee! Tosin on tässä vielä aikaa vuodoille… Toivottavasti olisi kerrankin yllättävä julkaisu!

Kommentointi on suljettu!