Valkoinen ei ollut Nokialle tarpeeksi – punainen ja vihreä Lumia 800:n seuraavat värit?

Viime viikolla virallistettu valkoinen Lumia 800 ei jääne puhelimen ainoaksi mallistoa täydentäväksi värivaihtoehdoksi. Tähän suuntaan viittaa ainakin verkossa leviävä Nokia Luna Bluetooth -kuuloketta mainostava video, jossa esiintyy mustan, syaanin ja magentan lisäksi punainen ja vihreä Lumia 800 -puhelin. Video löytyy brittiläisen AdContent-yhtiön YouTube-kanavalta.

Laaja värivalikoima voisi muodostua yhdeksi tavaksi erottautua markkinoilla kilpailijoista. Harvat valmistajat tarjoavat puhelimistaan useita väriversioita ja jos sellaisia löytyy ne rajoittuvat yleensä mustaan ja valkoiseen.

Nokia Lumia 800 on Suomessa saatavilla mustana, syaanina ja magentana. Helmikuun aikana kauppoihin rantautuu myös valkoinen Lumia 800.

Lähde: GSMArena

6 kommenttia

 1. Muutamia vuosia sitten kännyköihin pystyi itse vaihtamaan mieleisensä kuoret. Ja niitä sai vaikka millaisella kuviolla, jopa omista valokuvista sai teetettyä haluamansa kuoret kännykkäänsä. Mistä lie johtuu ettei näihin älykännyköihin saa vaihdettavia kuoria, vai saako?

  1. Vaikuttaisikohan asiaan jatkuvasti ohuemman rakentee tavoittelu? Ja kyllähän puhelimet ovat laadukkaamman tuntuisia ilman irroitettavia kuoria.

   Vaihtokuoret ovat osaltaan korvautuneet suojakuorilla… Ne eivät tietenkään ole sama asia, koska lisäävät alkuperäiseen rakenteeseen ylimääräistä.

 2. Vaihtokuoret kiinnitettin aikoinaan rungon päälle. Nokian Lumia 800 kuori näytää olevan se runko, joka pitää puhelimen ryhdissään.

 3. Punainen nähtävillä aleksanterinkadun myymälässä. Aika hieno on.

 4. Mielestäni ainakin Lumian ja N9:n kohdalla nuo vaihdettavat silikonikuoret ovat käytännössä custom värikuoret laitteeseen. Harva perehtymätön on edes huomannut että Lumiani päällä on silikonikuori.

  1. Joo paitsi siitä kohtaa missä avataan luukku ja laitetaan laturi. Se on vähän hassu jos sinisessä pikottaa pinkki esmes. Musta ei toki sillä tavalla näy.

Kommentointi on suljettu!