Nokia tuo Lumia 710:n Suomeen 22. helmikuuta

Nokian toinen Windows Phone -pohjainen puhelin, Lumia 710, saapuu Suomeen 22. helmikuuta. Yhtiön kaikkien aikojen ensimmäinen Windows Phone -laite, eli Lumia 800, rantautui Pohjolaan helmikuun 1. päivä.

Olemme erittäin iloisia tuodessamme jo toisen Lumia-älypuhelimen Suomen markkinoille. Lumia 710 täydentää erinomaisesti Nokian valikoimaa älypuhelimissa ja siihen on saatavilla runsaasti paikallisia ja kansainvälisiä sovelluksia vapaa-aikaan ja työntekoon ”, kommentoi Suomen ja Baltian maiden myyntijohtaja Mauri Pietikäinen.

Uutuus on selvästi Lumia 800 -mallia edullisempi 330 euron suositushinnallaan. Ominaisuuksia Lumia 710:ssä kuitenkin riittää, sillä mukana ovat 1,4 gigahertsin suoritin, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa, viiden megapikselin kamera ja 3,7 tuuman TFT-kosketusnäyttö.

Puhelin tulee saataville mustana ja valkoisena. Luurin ilmettä voi muuttaa vaihdettavilla takakansilla.

4 kommenttia

  1. Ihan kuin tuon kuvan ”mallinimi” (vasen ala) olisi Nokia 730. Näähän on näitä harhoja vain…

  2. Hävettää Nokian puolesta kun se lykkää tällaisia puhelimia markkinoille.

    1. On tuo designiltään yhä parempi kuin 99% puhelimista ja 99,9 android puhelimista.

  3. Mikäpä tuossa nyt niin rumaa muka on. Ihan mukiinmenevän näköinen laite.

    Mielenkiintoisinta tulee olla kuulla siitä mistä Nokia on puristanut kustannuksia alaspäin. Pelkään että näytön ja kosketuspaneelin laadusta on lähdetty liikkeelle.

Kommentointi on suljettu!