Windows Phonen Facebook-sovellus sai merkittävän päivityksen

Alustaan katsomatta yksi älypuhelinten käytetyimmistä sovelluksista on eittämättä Facebook. Windows Phonen osalta kyseinen applikaatio ei ole vielä aivan esimerkiksi Androidin ja iOS:n tasolla, mutta kehitys vie sitä jatkuvasti eteenpäin. Nyt sovellus onkin päivittynyt versioon 2.3, joka tuo merkittäviä parannuksia ja uudistuksia Windows Phonen Facebook-ohjelmaan.

Tuore julkaisu keskittyy tuomaan Facebookin keskeisimpiä toimintoja osaksi sovellusta. Sen myötä on mahdollista tarkastella ryhmiä ja sivuja sekä nähdä ketkä ovat tykänneet julkaisustasi. Käytettävyyttä on parannettu panostamalla sulavuuteen sekä uudistamalla käyttöliittymää. Tutusti päivitys sisältää myös yleisiä bugikorjauksia.

Päivitetyn version pitäisi olla pian saatavilla myös Suomen Marketplace-ohjelmistokaupasta.

Lähteet: PhoneArena & Facebook

4 kommenttia

  1. ooooooh. Facebook appi päivittynyt versioon 2.3 ja jo nyt voi nähdä julkaisuista tykkääjät. [sarkastinen ooooh] Kun näitä älypuhelimia markkinoidaan hyvillä selaimilla niin kuka ihme käyttää toimivia nettisivuja puutteellisina aplikaatioina?! Seuraavaksi joku hesarin appi päivittyy versioon 5.9 ja silloin mukana myös ulkomaan uutiset!!

    1. Häh? Vaikka selain onkin hyvä, onhan tuo facebook app HUOMATTAVASTI toimivampi kuin internetsivusto. Se myös näyttää paremmalle, on käyttölogiikaltaan yhdenmukainen käyttöjärjestelmän kanssa ja on tehty kosketukselle eikä kursorille.

      Todellakin käytän appia enkä internetsivua.

Kommentointi on suljettu!